ΚΕΔΕ: Θετικός στον κορονοϊό ο πρόεδρος Δημήτρης Παπαστεργίου

Αν και πλήρως εμβολιασμένος-με το εμβόλιο της Astra Zeneca-ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ νοσεί από κορoνοϊό.

Κάνοντας τον τακτικό έλεγχο, καθώς καθημερινά έρχεται σε επαφές με δεκάδες Τρικαλινούς, ενώ ταξιδεύει και ανά την Ελλάδα λόγω των υποχρεώσεων που απορρέουν εκ της θέσεώς του, βρέθηκε θετικός. Ο ίδιος κοινοποίησε το γεγονός μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook και δείχνει να αντιμετωπίζει με ιδιαίτερο χιούμορ, που τον διακρίνει, την κατάσταση:

Αναλυτικά ο κ. Παπαστεργίου αναφέρει:

«Καλώς το παιδί! Και επίσημα θετικός στον covid από σήμερα (με pcr), αρχίζω να σκέφτομαι πώς θα περάσω τόσες μέρες στο σπίτι.

Έκανα ήδη backup στον υπολογιστή, έβαλα τα λαμπάκια στο μπαλκόνι (με on/off από το κινητό!) που τόσες μέρες με κυνηγούσε η Σούλα και δεν τα έβαζα, έφτιαξα τρίτο προφίλ στο fb γιατί χρωστάω 2.000-3.000 αιτήματα φιλίας (sorry, ναι ξέρω, πρέπει να φτιάξω σελίδα), και πάτησα ήδη το πολύμπριζο που τροφοδοτεί πικάπ και ενισχυτές.
Το youtube παραδόξως μου βγάζει διαφημίσεις για πλέξιμο (!!!) αλλά προς το παρόν πατάω το skip adv. Φυσικά κάθε εναλλακτική πρόταση, δεκτή!

Συμπτώματα πλην ενός συναχιού δεν έχω, αλλά ξέρω πως είναι νωρίς ακόμη.

Παράλληλα έχω εμπιστοσύνη και στον Astra και στον Zeneca.Τί τους πήραμε δύο μαζί;!

Εμβολιαστείτε, προσέχετε και όλα θα πάνε καλά!»

Recommended For You

About the Author: efoni