Κατερίνα Μονογυιού: Μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο τους αδελφού της, Τζώρτζη

Στο πλατό της εκπομπής «Όλα Γκουντ», βρέθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, το μεσημέρι της Κυριακής (15/5).

Πέντε μήνες μετά τον τραγικό θάνατο του αδελφού της, Τζώρτζη Μονογυιού στο τροχαίο με τη Ferrari του στα νότια προάστια, αναφέρθηκε για πρώτη φορά τηλεοπτικά στον χαμό του επιχειρηματία κι εξήγησε για ποιο λόγο έχει επιλέξει η ίδια και η οικογένειά της τη στάση «σιωπής».

«Να σας πω κάτι; Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος, είναι πολύ λυπηρό. Και να σκεφτούμε ότι οι άνθρωποι που φεύγουν πιο γρήγορα, πάνε κοντά στον Θεό, στην αγκαλιά του Χριστού, αναπαύονται και… Δεν θέλω να σταθώ τόσο στον αδελφό μου, όχι γιατί δεν το αξίζει να μιλάω γι’ αυτόν, γιατί μπορεί να βρεθεί κόσμος και να πει ότι εγώ προβάλλομαι μέσα από αυτό το τραγικό γεγονός. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί» είπε αρχικά.

«Και γι’ αυτό κάναμε σιωπή οικογενειακώς. Και πάντα το συγκεκριμένο γεγονός στη ζωή μας, θα το κρατάμε χαμηλά. Όπως ήταν κι εκείνος άλλωστε… Δεν θα ήθελε κι εκείνος ούτε να με βλέπει να μην προχωράω στη ζωή μου. Συμπεριφέρομαι, όπως θα ήθελε εκείνος» είπε εμφανώς συγκινημένη.

 

«Ήμασταν δεμένα αδέλφια, δεν βρισκόμασταν πολύ συχνά, γιατί κι εκείνος έτρεχε με τα δικά του κι εγώ. Όμως ήταν ένας κανονικός αδελφός, που ήταν δίπλα στην αδελφή του. Προχωράμε» συμπλήρωσε στη συνέχεια η Κατερίνα Μονογυιού.

Recommended For You

About the Author: efoni