Κασσελάκης: Τι λένε τα άστρα για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Χάριν των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Λεφάκης παρουσίασε το πρωί της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου, τις αστρολογικές του προβλέψεις.

Όπως είπε καλεσμένος στους «Δεκατιανούς» στον ΣΚΑΪ «το αποτέλεσμα θα προκαλέσει έκπληξη τόσο στους αισιόδοξους, όσο και στους απαισιόδοξους».

Ο αστρολόγος τόνισε πως σημαντικό ρόλο θα παίξει και η μέρα που θα διεξαχθούν οι εκλογές. «Δεν μπορώ να είμαι απόλυτος, αλλά επιφυλάσσομαι στη φράση “το αποτέλεσμα θα είναι έκπληξη”» επέμεινε.

Συνέχισε, αναλύοντας την Αιγόκερω Έφη Αχτσιόγλου και τον Κριό Στέφανο Κασσελάκη.

Για τη μοναδική γυναίκα που διεκδικεί την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Λεφάκης προανήγγειλε καλύτερους οιωνούς από το μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη.

Οι προβλέψεις του θέλουν την Έφη Αχτσιόγλου να έχει μία εύνοια, καθώς ανήκει στη γενιά του ’85. «Όσοι έχουν γεννηθεί το 1983, το 1985 και το 1987 και λίγο το 1988 είναι πολύ σημαντικοί» εξήγησε.

Ακόμη, ανέφερε πως η παρουσία της στο κόμμα (πιθανόν από τη θέση της προέδρου του κόμματος) θα θυμίσει την παρουσία της Φώφης Γεννηματά στην πολιτική σκηνή. «Το να βγει μια γυναίκα δεν είναι τόσο εύκολο αλλά είναι και πολύ πιθανό. Γιατί η γυναίκα αυτή ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερω. Και ίσως μας θυμίσει λίγο την κ. Γεννηματά που ήταν επί χρόνια πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ που ήταν η συνέχεια του ΠΑΣΟΚ» σχολίασε ο αστρολόγος.

Πιο… «ευαίσθητο» το ωροσκόπιο του Κασσελάκη
Για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Κώστας Λεφάκης είπε πως «έχει την ικανότητα να πολεμήσει και να αντέξει λόγω αρκετών πλανητών του στον Αιγόκερω, αλλά είναι πολύ καινούριο προϊόν». Το ωροσκόπιό του σε γενικές γραμμές είναι πιο «ευαίσθητο» συγκριτικά με εκείνο της Έφης Αχτσιόγου, το οποίο χαρακτήρισε «πιο δυνατό».

Σε πιο σύντομες αναφορές για τους υπόλοιπους υποψηφίους είπε, μεταξύ άλλων, ότι ο Νίκος Παππάς, είναι Καρκίνος «με αρκετά ευαίσθητο ωροσκόπιο κι αυτός και όχι τόσο αβανταδόρικο τώρα».

Παρόλα αυτά, μικρή σημασία έχει το ποιος θα εκλεγεί από τους 5 υποψηφίους για τον Κώστα Λεφάκη, αφού «τα επόμενα δυο χρόνια η αντιπολίτευση θα είναι αδύναμη» όπως δήλωσε.

«Γενικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου, έχει μια ευαίσθητη πορεία. Δηλαδή δεν αλλάζει τίποτα από τις εκλογές που προηγήθηκαν. Διότι ο κ. Μητσοτάκης πέτυχε “ένα θαύμα”, δηλαδή πήρε ένα μεγάλο ποσοστό. Και αυτό το “θαύμα” δεν μειώνεται, συνεχίζει να είναι λειτουργικό» είπε στον τηλεοπτικό αέρα ο Κώστας Λεφάκης.

Recommended For You

About the Author: efoni