Κασσελάκης: Έγινε το πρώτο βήμα για να αποκτήσει η χώρα προοδευτική κυβέρνηση

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά από την επικράτησή του στον πρώτο γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος, οι οποίες έγιναν την Κυριακή (17.9.2023), παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Έγινε το πρώτο βήμα για να αποκτήσει η χώρα προοδευτική κυβέρνηση, τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης για το αποτέλεσμα των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκίνησε τις δηλώσεις του εκφράζοντας τη λύπη του για το τραγικό τροχαίο στη Λιβύη, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τρία μέλη της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής διάσωσης.

«Τα συλλυπητήριά μου για τους ανθρώπους που χάσαμε στη Λιβύη. Η σκέψη μου είναι στις οικογένειες των ανθρώπων που αγνοούνται».

«Να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους εθελοντές σε αυτή την διαδικασία όχι μόνο όσους δούλεψαν για τη δική μας καμπάνια αλλά και όλους όσοι βρίσκονταν στις επιτροπές. Ήταν μια απρόσμενα μεγάλη προσέλευση του κόσμου. Ήταν ένα πρώτο βήμα για να έχει προοδευτική κυβέρνηση η χώρα.

Όπου πήγα την πρώτη εβδομάδα ο κόσμος μου έλεγε να αντέξεις λόγω των επιθέσεων που δεχόμουν από συστήματα. Τη δεύτερη και την τρίτη εβδομάδα μου έλεγαν είσαι η ελπίδα μας. Τους λέω είμαστε η ελπίδα. Για να γίνει η ελπίδα πράξη πρέπει να επιστρέψουμε την επόμενη εβδομάδα στις κάλπες. Ευχαριστώ πάμε για τη νίκη».

Recommended For You

About the Author: efoni