Καλαφατέλης: Τα «έβαλε» με τους αντιπάλους του- Τι καταγγέλλει για έργο του Δήμου Διονύσου

Με ανάρτησή του στο facebook, o Δήμαρχος Διονύσου τα «έβαλε» με τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, καθώς και με ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους.
Δείτε γιατί διαβάζοντας την ανάρτησή του:
Οι συνάδελφοι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης:
– κ. Δ. Ζαμάνης («Διόνυσος, Ανοιχτοί Ορίζοντες»),
– κ. Κ.Κουριδακης («Εύπολις Διονύσου»),
– κ. Τ.Παντελόγλου («Λαϊκή Συσπείρωση Διονύσου»),
– κ.Ν. Κλήμης («Μαζί για το Διόνυσο»)
και οι ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,
– κ.Ν. Καρυστινος,
– κ. Β.Φώτος και
– κ. Μ. Στυλιανού,
προσπαθούν να ματαιώσουν την εκτέλεση ενός πολύ σημαντικού έργου, για την ασφάλεια της ζωής και των περιουσιών χιλιάδων συμπολιτών μας.
Για να προστατεύσουν τα συμφέροντα ενός μόνο συμπολίτη μας, επιχείρησαν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο να αλλάξουν τη χάραξη, να ακυρώσουν τις εγκεκριμένες μελέτες και να ματαιώσουν την απαραίτητη πρόσβαση σε μία ιδιωτική έκταση, προκειμένου να μην προχωρήσει το αντιπλημμυρικό έργο της Λεωφόρου Σταμάτας-Δροσιάς.
Οι συνάδελφοι προφανώς έχουν τους δικούς τους λόγους που πράττουν έτσι και αναλαμβάνουν και την ευθύνη που τους αναλογεί. Εμείς όμως με τις ζωές των συμπολιτών μας δεν παίζουμε. Απευθυνόμαστε σε αυτούς και τους λέμε ότι το έργο θα προχωρήσει και θα ολοκληρωθεί. Είναι δέσμευσή μας και δεν κάνουμε πίσω.
Nα σημειωθεί ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι απαντήσεις κάτω από την ανάρτηση του Δημάρχου- Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Recommended For You

About the Author: efoni