Κακοκαιρία Μήδεια: Δεύτερος νεκρός στην Εύβοια

Μεγαλώνει δυστυχώς ο αριθμός των νεκρών από την κακοκαιρία «Μήδεια» καθώς άλλος ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του αυτή τη φορά στην Εύβοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δεύτερος νεκρός της κακοκαιρίας «Μήδεια» είναι ηλικίας 80 ετών και βρέθηκε νεκρός στο σπίτι όπου έμενε μόνος του στο χωριό Τρούπι στην Εύβοια.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο άτυχος 80χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και χρειαζόταν υποστήριξη της αναπνοής του από μπουκάλα οξυγόνου.

Στο χωριό, όμως, από τη Δευτέρα υπήρχε διακοπή ρεύματος με αποτέλεσμα να μην υπάρχει παροχή οξυγόνου από την μπουκάλα η οποία για να λειτουργήσει χρειάζεται ρεύμα.

Πυροσβέστες και στελέχη της πολιτικής προστασίας Εύβοιας προσπαθούσαν από τη Δευτέρα να προσεγγίσουν το χωριό αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό παρά μόνο σήμερα, Τρίτη, με τους διασώστες να εντοπίζουν δυστυχώς νεκρό τον άτυχο ηλικιωμένο.

Στην Κρήτη ο πρώτος νεκρός της κακοκαιρίας

Νωρίτερα τη ζωή του είχε χάσει ένας 56χρονος αγρότης στο ποιμνιοστάσιό του στο Καμινάκι του Οροπεδίου Λασιθίου.

Ο άτυχος 56χρονος, μάλιστα, άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά στα μάτια του γιου του

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 56χρονος υπέστη πιθανότατα έμφραγμα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ γύρω στις 9.30 το πρωί ο γιος του 56χρονου ειδοποίησε τις αρχές ότι ο πατέρας του είχε χάσει τις αισθήσεις του, ενώ πήγαινε να ταΐσει τα ζώα του.

Κλιμάκιο της πυροσβεστικής από το Τζερμιάδων πλησίασε με δύο οχήματα και 5 υπαλλήλους το ποιμνιοστάσιο, το οποίο βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή. Οι πυροσβέστες, μάλιστα, χρειάστηκε να καλύψουν μια μεγάλη απόσταση με τα πόδια.

Recommended For You

About the Author: efoni