Καιρός: Σταδιακή βελτίωση τις επόμενες ημέρες

Το βαρομετρικό χαμηλό που ταλαιπώρησε τη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα έχει αρχίσει και εκτονώνεται προς την περιοχή της Τουρκίας παρόλα αυτά αφήνει πίσω του ασταθείς άεριες μάζες που σημαίνει ότι θα έχουμε και κάποιες τοπικές βροχές, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Ειδικότερα, για σήμερα Κυριακή η μέρα ξεκινάει με λίγες πρόσκαιρες τοπικές βροχές προς το ανατολικό Αιγαίο. Στη συνέχεια όμως ο καιρός στις συγκεκριμένες περιοχές θα παρουσιάσει βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα η μέρα ξεκινάει με ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές συννεφιές ,καθώς όμως θα πηγαίνουμε προς το απόγευμα η συννεφιές θα αυξηθούν και στα ηπειρωτικά δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και λίγες πρόσκαιρες τοπικές βροχές.

Στην Αττική, αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές συννεφιές οι οποίες το απόγευμα αναμένεται να αυξηθούν και δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη, αναμένονται τοπικές συννεφιές οι οποίες προς το απόγευμα θα αυξηθούν με αποτέλεσμα να σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Τη νέα εβδομάδα σύμφωνα με τον κ. Μαρουσάκη αναμένουμε γενικά ήπιες καιρικές συνθήκες ωστόσο προς το άλλο Σαββατοκύριακο ενδέχεται ένα νέο κύμα κακοκαιρίας να μας απασχολήσει από τα δυτικά.

Recommended For You

About the Author: efoni