Καιρός: Πάνω από 26 βαθμούς Κελσίου θα φτάσει ο υδράργυρος

Σε αυξημένα για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες με τον καιρό να θυμίζει το Σαββατοκύριακο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα είναι καλοκαιρινός και η θερμοκρασία θα κυμανθεί κατά 5 με 6 βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και στο μεγαλύτερο μέρος της Ανατολικής Ευρώπης.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά, δεν αποκλείεται σε κάποιες περιπτώσεις η θερμοκρασία να κυμανθεί ακόμα και 10 βαθμούς Κελσίου πάνω από το κανονικό.

Δείτε την ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά:

«Με θερμοκρασίες κατά 5 με 6 βαθμούς πάνω από τα κανονικά επίπεδα όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στο μεγαλύτερο μέρος της Ανατολικής Ευρώπης θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. Πρόσκαιρα δεν αποκλείονται και τιμές κατά 8 με 10 βαθμούς πάνω από τις κανονικές».

 

Ενδεικτική είναι και η θερμοκρασία των επόμενων ημερών όπως φαίνεται από την εφαρμογή Yahoo Weather για την εφαρμογή της Αθήνας:

Φυσικά η αναλυτική πρόγνωση του καιρού θα «κλειδώσει» τις επόμενες μέρες, οπότε και αναμένεται η πρόβλεψη των μετεωρολόγων.

Δείτε την πορεία του καιρού από το Windy.com:

 

Recommended For You

About the Author: efoni