Κίνηση ανθρωπιάς από τη διοίκηση της Αεροπορίας προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Ελένη Σαχσανίδη» του Δήμου Αχαρνών

Σε μια σημαντική κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Ελένη Σαχσανίδη» του Δήμου Αχαρνών προέβησαν εκ μέρους της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης και του Υποπτέραρχου Ιπτάμενου Κωνσταντίνου Κελλάρη, ο Διοικητής της 123 ΣΤΕ Βασίλειος Μπρούμας και ο Υποδιοικητής Ιπτάμενος Σμήναρχος Χρήστος Χριστόπουλος, με τη χορηγία τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης  για τη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας.

Την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, ο Διοικητής της 123ΣΤΕ και ο Υποδιοικητής επισκέφτηκαν τον δήμο Αχαρνών για να παραδώσουν τα προϊόντα και συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Σπύρο Βρεττό, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την ευαισθησία και τη συμπαράστασή τους στην προσπάθεια του δήμου να μείνει η αλληλεγγύη ζωντανή και να στηριχθούν οι ωφελούμενοι αυτής της τόσο σημαντικής δομής  καταπολέμησης της φτώχειας. Παρόντες στη διαδικασία παραλαβής των ειδών ήταν οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Πετάκος και Άγγελος Αραμπαντζής.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός δήλωσε σχετικά: «Η προσφορά της Διοίκησης της Αεροπορικής Εκπαίδευσης, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για όλους, προς το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο είναι πραγματικά συγκινητική. Τους ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε να βρει και άλλους μιμητές».

Recommended For You

About the Author: efoni