Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση ότι έχει καρκίνο

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε το πρωί του Σαββάτου (15.06.2024) την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την διάγνωσή με καρκίνο όπου πλήθος κόσμου περίμενε να τη δει έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η Κέιτ Μίντλετον έφτασε με αυτοκίνητο στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ λίγο μετά τις 10 το πρωί, με τον Τζορτζ να κάθεται ανάμεσα στην Κέιτ και τον Γουίλιαμ, ενώ η Σάρλοτ και ο Λούις κάθονταν απέναντι και θα συμμετάσχει στο Trooping the Colour, που σηματοδοτεί τους εορτασμούς για τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου Γ΄.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας στη συνέχεια συνόδεψε  τα τρία παιδιά της σε μια άμαξα στην καθιερωμένη παρέλαση του Trooping the Color.

Στις φωτογραφίες μάλιστα μέσα στην άμαξα μαζί με τα παιδιά της έδειχνε ευδιάθετη και χαμογελαστή.

Το πλήθος που είχε παραταχθεί κατά μήκος της διαδρομής χαιρέτησε και ζητωκραύγασε κατά τη διέλευση της άμαξας.

  

 

 

Στη συνέχεια βρέθηκε στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τα γενέθλια του βασιλιά Κάρολου μαζί με τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

 

 

 

 

Ο Κάρολος επέβαινε σε ξεχωριστή άμαξα μαζί με τη βασίλισσα Καμίλα, ακολουθούμενος από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, διάδοχο του Καρόλου και σύζυγο της Κέιτ, που ήταν έφιππος όπως και άλλα υψηλόβαθμα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

 

Με ένα συγκινητικό μήνυμα και μια φωτογραφία της η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι θα παραστεί στο Trooping the Colour και ευχαρίστησε όσους τη στήριξαν στη μάχη μετά τη διάγνωση του καρκίνου της.

Να σημειωθεί ότι υπήρχαν διαρροές ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα κάνει την έκπληξη και θα εμφανιστεί στο μπαλκόνι του παλατιού, έστω και για λίγο βάζοντας έτσι τέλος στην παραφιλολογία για την υγεία της χωρίς ωστόσο να είχε επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα, μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής.

 

Recommended For You

About the Author: efoni