Κέιτ Μίντλετον: Η ζωή της κινδύνευσε μετά την εγχείρηση

Μπορεί στο Ηνωμένο Βασίλειο ο Τύπος να είναι φειδωλός και μετρημένος σχετικά με τις πληροφορίες που δίνει για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, στην Ισπανία όμως η εκπομπή Fiesta από το κανάλι Telecinco, υποστηρίζει πως μπορεί να ρίξει φως σε ό,τι αφορά στην κατάσταση της υγείας της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Emma García αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας την ώρα που η βρετανική βασιλική οικογένεια κρατά το στόμα της ερμητικά κλειστό.

Στην εκπομπή  η παρουσιάστρια και το πάνελ επιχείρησαν να εξηγήσουν όλα όσα συνέβησαν και προσπάθησαν να αναλύσουν γιατί υπάρχει τόση μυστικότητα.

«Την αλήθεια, δεν θα τη μάθουμε ποτέ, εκτός αν η ανάρρωση δεν προχωρήσει όπως πρέπει, γιατί δεν θα έχουν άλλη επιλογή», σχολίασε ένας από το πάνελ.

«Μεταξύ των διαθέσιμων πληροφοριών… Είναι καλά αυτή τη στιγμή; Κινδυνεύει αυτή τη στιγμή η ζωή της;» η παρουσιάστρια σχολίασε πως η απάντηση κάθε άλλο παρά καθησυχαστική ήταν και δημιουργεί ίντριγκα για το τι έχει συμβεί τις τελευταίες ημέρες.

Τα προβλήματα της Κέιτ Μίντλετον κατά τη διάρκεια της επέμβασης
Προχωρώντας σε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες οι δημοσιογράφοι αποκάλυψαν: «Οι γιατροί χρειάστηκε να πάρουν δραστικές αποφάσεις εκείνη τη στιγμή εξαιτίας αυτών των επιπλοκών που προέκυψαν. Η απόφαση ήταν να την ρίξουν σε τεχνητό κώμα. Έπρεπε να την κρατήσουν διασωληνώσουν. Ήταν σοβαρές επιπλοκές που δεν τις περίμεναν γιατί η επέμβαση πήγε καλά, αλλά η μετεγχειρητική πορεία δεν ήταν η αναμενόμενη».

«Αυτές οι επιπλοκές προκάλεσαν στιγμές έντασης μεταξύ της ιατρικής ομάδας για να αποφασίσουν αυτό που τελικά αποφασίστηκε: να προκαλέσουν τεχνητό κώμα. Αυτό που δεν μπορώ να επιβεβαιώσω είναι αν αυτό ισχύει ακόμη, αν περίμεναν ένα δεκαπενθήμερο», προσθέτει η δημοσιογράφος.

«Η ζωή της βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο. Η ανησυχία στον βασιλικό οίκο ήταν αισθητή. Η μετεγχειρητική διαδικασία έγινε περίπλοκη και έπρεπε να σωθεί η ζωή της», ειπώθηκε ακόμα στο πάνελ.

Το μόνο πράγμα που είναι πραγματικό γεγονός είναι το ανήσυχο βλέμμα στο πρόσωπο του συζύγου της. Αυτή είναι η μόνη εικόνα που έχουμε δει», είπαν στην εκπομπή.

Παραμένει στο νοσοκομείο

Η Κέιτ Μίντλετον εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αλλά όλα δείχνουν ότι θα μπορούσαμε να τη δούμε να βγαίνει τις επόμενες ώρες, καθώς αυτή τη Δευτέρα 29 του μήνα συμπληρώνονται δύο εβδομάδες από την εισαγωγή της και είχε ειπωθεί, τότε, ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 15 ημέρες.

Recommended For You

About the Author: efoni