Κέιτ Μίντλετον: Εκνευρίζεται ολοένα και περισσότερο με την Καμίλα

Κέιτ Μίντλετον, η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, φέρεται να έχει εκνευριστεί με την Καμίλα. Πηγές προσκείμενες στην οικογένεια υποστήριξαν ότι η Κέιτ πιστεύει ότι η συμπεριφορά της Καμίλα έχει αλλάξει προς το χειρότερο μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να λένε ότι το ζευγάρι είχε έναν έντονο καυγά στο παλάτι του Μπάκιγχαμ κατά τον οποίο η Κέιτ είπε κατάμουτρα τι ακριβώς αισθάνεται για την Καμίλα.

Η Καμίλα δεν απίρνει στα σοβαρά τον ρόλο της
«Από τότε που πέθανε η βασίλισσα, η Καμίλα δείχνει σε όλους ποιος είναι το αφεντικό», υποστήριξε η πηγή στο «Radar Online». «Η Κέιτ εκνευρίζεται ολοένα και περισσότερο μαζί της», πρόσθεσε η πηγή. «Πιστεύει ότι η Καμίλα δεν παίρνει στα σοβαρά τα βασιλικά της καθήκοντα και ότι δεν της αξίζει ο ρόλος. Τα πράγματα μεταξύ τους έχουν γίνει εξαιρετικά άβολα».

Και δεύτερη πηγή μιλά για την υποτιθέμενη ρήξη τους
Μια δεύτερη πηγή έδωσε ακόμα περισσότερες πληροφορίες για την υποτιθέμενη ρήξη μεταξύ τους. «Ναι, η Καμίλα έχει χριστεί και διοριστεί από τον Κάρολο και ευλογήθηκε από την Αυτού Μεγαλειότητα πριν από τον θάνατό της», είπε η δεύτερη πηγή για να προσθέσει: «Δεν σημαίνει ότι η Κέιτ πρέπει να τη συμπαθεί ή να τη σέβεται, ειδικά δεδομένης της ιστορίας της Καμίλα».

Η δυσαρέσκεια της Κέιτ

Η ιστορία που αναφέρθηκε παραπάνω είναι η σχέση που είχαν ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα, ενώ ο πρώτος ήταν ακόμα με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. «Έχει η Καμίλα αυτή την ανώτερη στάση όπου όλοι πρέπει να υποκλιθούν μπροστά της», είπε η πηγή. Αυτή η εξέλιξη – αν αληθεύουν τα παραπάνω – έχει δυσαρεστήσει έντονα την Κέιτ Μίντλετον. «Η Κέιτ έχει υπερβεί τα εσκαμμένα για να τηρήσει όλες τις αξίες που απαιτούνται από τους εργαζόμενους βασιλείς, αλλά η Καμίλα δεν φαίνεται να κάνει το ίδιο»

Recommended For You

About the Author: efoni