Ιδρύουν κόμμα Αχιλλέας Μπέος και Γιώργος Πατούλης;

Ο Αχιλλέας Μπέος τοποθετήθηκε για τα σενάρια των τελευταίων ημερών, που τον ήθελαν να σκέφτεται την ίδρυση κόμματος με τον Γιώργο Πατούλη…

Ο Αχιλλέας Μπέος ετοιμάζεται για την τρίτη θητεία του, στον Δήμο Βόλου. Όπως λέει δεν κάνει δεύτερες σκέψεις και ό,τι άλλο ακούγεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Χαρακτηρίζει «βλακείες» τα σενάρια ορισμένων που τον ήθελε να σκέφτεται την ίδρυση κόμματος, με τον Γιώργο Πατούλη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος στην ανακοίνωσή του: «Επειδή στις μεμονωμένες δηλώσεις κάποιων πολιτικών, με κίνητρα που προφανώς έχουν δόλο ή υποκρύπτουν απλή βλακεία, τελευταία προστίθενται διάφορα δήθεν έγκυρα δημοσιεύματα ότι προσανατολίζομαι να ιδρύσω και να ηγηθώ πολιτικού κόμματος, θέλω με τρόπο απλό αλλά ιδιαίτερο ξεκάθαρο και κατηγορηματικό να σταματήσω εδώ κάθε συζήτηση.

Όχι απλώς δεν εξετάζω τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά ούτε καν μου πέρασε σαν ιδέα. Αλλωστε εγώ δεν είμαι πολιτικός, δεν μ’ ενδιαφέρει μια τέτοια προοπτική και παραμένω αποκλειστικά προσηλωμένος στην αυτοδιοίκηση και στον Δήμο Βόλου, όπου οι συμπολίτες μου με τίμησαν με τρόπο εντυπωσιακό για μια ακόμη θητεία και οφείλω να τους ανταποδώσω με τη δουλειά μου την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους. Τελεία και παύλα».

Recommended For You

About the Author: efoni