Θρίλερ στα Καλύβια: Χωρίς ταυτότητα τα βρέφη που θάφτηκαν στην αυλή του ιερέα

Νέα μήνυση ετοιμάζεται να καταθέσει ο Δήμος Σαρωνικού για το παράνομο νεκροταφείο που διατηρούσε ο παλαιοημερολογίτης ιερέας στην αυλή του σπιτιού του στα Καλύβια.

Όπως πληροφορείται το Newsbomb.gr, αν και ο Δήμος είχε κινηθεί νομικά κατά του ιερέα από πέρυσι το καλοκαίρι, τώρα ετοιμάζεται να καταθέσει συμπληρωματική μήνυση προκειμένου η διαδικασία να επιταχυνθεί.

Ο δήμαρχος Σαρωνικού κ. Πέτρος Φιλίππου, μιλώντας στο Newsbomb.gr, ανέφερε πως, με δεδομένο το γεγονός πως δεν πρόκειται για δημόσια έκταση, το μόνο που μπορεί να κάνει ο Δήμος είναι να ακολουθήσει τη νομική οδό, προσθέτοντας πως αυτό που πρέπει να διερευνηθεί άμεσα είναι το ποιοι είναι οι άνθρωποι (ενήλικες και παιδιά) που είναι θαμμένοι εκεί.

«Το νεκροταφείο είναι μέσα στο σπίτι του και ως εκ τούτου η παρέμβαση εκεί είναι αδύνατη. Αυτό που πρέπει να διερευνηθεί είναι το ποιοι άνθρωποι έχουν θαφτεί εκεί. Για να γίνει μία ταφή πρέπει να εκδοθεί σχετική άδεια και να διαγραφεί από τα μητρώα της περιοχής του. Σε αυτή την περίπτωση δεν έχουν βγει σχετικές άδειες, ως εκ τούτου δεν γνωρίζουμε την ταυτότητα των ανθρώπων που είναι θαμμένοι στην εν λόγω έκταση» σημείωσε ο δήμαρχος χαρακτηριστικά.

Πηγή: Newsbomb.gr

Recommended For You

About the Author: efoni