Θρίλερ με την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη στα Γλυκά Νερά: Άφησε σημείωμα στον αδερφό του

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρχές για την εξαφάνιση του 53χρονου Κρητικού επιχειρηματία, Σταύρου Δογιάκη από τα Γλυκά Νερά, ο οποίος μαζί με τον αδελφό του είναι ιδιοκτήτες της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr o 53χρονος πριν την εξαφάνισή του (το βράδυ της Κυριακής προς τη Δευτέρα) άφησε σημείωμα στον αδελφό του, με το οποίο τον καθιστά κληρονόμο του. Επίσης οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό να κάνει κακό στον εαυτό του.

Το γεγονός αυτό κινητοποίησε άμεσα την οικογένεια και τις Αρχές και νωρίτερα σήμερα εκδόθηκε Missing Alert σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού.

Μετά από δήλωση της εξαφάνισης στο ΑΤ Παλλήνης και σχετικό αίτημα των συγγενών του εξαφανισθέντα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert.

Ο Σταύρος Δογιάκης έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898.

Ο επιχειρηματίας μαζί με τον αδελφό του είναι οι ιδιοκτήτες της επιτυχημένης ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα την οποία προτιμούσαν πολλοί διάσημοι Έλληνες.

Πηγή: newsbomb.gr

Recommended For You

About the Author: efoni