Θλιμμένη πριγκίπισσα και η Κέιτ Μίντλετον;

Πηγές προσκείμενες στο παλάτι του Μπάκινγχαμ φοβούνται ότι το σκάνδαλο με την πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον επηρεάζει την ανάρρωσή της από την εγχείρηση στην κοιλιά.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαινόταν καταπονημένη καθώς καθόταν δίπλα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ τη Δευτέρα, κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο, προκαλώντας συγκρίσεις στους βασιλικούς κύκλους με φωτογραφίες της αείμνηστης πεθεράς της, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Οι φήμες για το τι τρέχει με την υγεία της 42χρονης Κέιτ ολοένα και οργιάζουν και πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται γιατί η βασιλική οικογένεια δεν αποκαλύπτει τι πραγματικά συμβαίνει.

Την ίδια ώρα το πρακτορείο που τράβηξε τη φωτογραφία του Γουίλιαμ και της Κέιτ στο αυτοκίνητό τους αποκάλυψε στο ET ότι ενώ «η εικόνα έχει περικοπεί και φωτιστεί, τίποτα δεν έχει παραποιηθεί».

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι το παλάτι του Κένσινγκτον δεν σκοπεύει να επανακυκλοφορήσει το αρχικό αμοντάριστο πορτρέτο της πριγκίπισσας της Ουαλίας και των τριών παιδιών της, του πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, της πριγκίπισσας Σάρλοτ, 8 ετών, και του πρίγκιπα Λούη, 5 ετών, που κυκλοφόρησε την Κυριακή για τη Γιορτή της Μητέρας.

Από παλιό εξώφυλλο της Κέιτ στη Vogue η φωτογραφία;
Παρά, την ανάληψη ευθύνης και τη συγγνώμη από την Κέιτ, οι θεωρίες συνωμοσίας έχουν «πάρει φωτιά», με χρήστες των social media να δημοσιεύουν ολόκληρα βίντεο, επιχειρώντας να αποδείξουν ότι η φωτογραφία είναι περισσότερο πειραγμένη, αφήνοντας με τον τρόπο αυτό υπονοούμενα για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Μάλιστα, πολλοί διατείνονται πως η φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον είναι από παλιό εξώφυλλό της στη Vogue.

Την ίδια, ώρα πολλοί είναι εκείνοι που αμφισβητούν και τη χθεσινή φωτογραφία στο αυτοκίνητο με τον Ουίλιαμ αλλά και εκείνη με τη μητέρα της λέγοντας ότι είχε χρησιμοποιήσει την αδελφή της Πίπα, ως σωσία της.

Όπως σημειώνει ο Πίτερ Χαντ, πρώην ανταποκριτής του BBC, «οι πολίτες θα διερωτώνται πλέον εάν θα είναι αξιόπιστοι την επόμενη φορά που δημοσιεύσουν πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας» των μελών της βασιλικής οικογένειας, τη στιγμή μάλιστα που ο βασιλιάς Κάρολος πάσχει από καρκίνο.

Recommended For You

About the Author: efoni