Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Σύσκεψη καλεί ο Τάκης Θεοδωρικάκος για τη δράση τους

Η αρπαγή του γυμνασιάρχη σχολείου της Πιερίας από τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» έφερε τη σύλληψή τους, μετά από μήνυση που υπέβαλε ο ίδιος. Μάλιστα, τρεις εξ αυτών κρίθηκαν προφυλακιστέοι και οι υπόλοιποι οκτώ παρέμειναν ελεύθεροι αλλά με περιοριστικούς όρους.

Στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, θα εξεταστεί η αποτελεσματική αντιμετώπιση και αποτροπή όλων των πιθανών νέων παράνομων και παραβατικών δράσεων και πράξεων από αντίστοιχους «Θεματοφύλακες» αλλά και η αποτροπή να επαναληφθούν περιστατικά όπως αυτό που σημειώθηκε στο γυμνάσιο της Πιερίας.

Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν ο υφυπουργός Ελευθέριος Οικονόμου, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγος Πέτρος Τζεφέρης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών, Ταξίαρχος Νικόλαος Τσέτσικας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ελευθέριος Χαρδαλιάς και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Παπακώστας.

Recommended For You

About the Author: efoni