Η τρομερή ατάκα του Γιώργου Πατούλη για το «OPAP Arena»

Η 19η Σεπτεμβρίου αποτελεί ιστορική μέρα για την ΑΕΚ, όσον αφορά στην επιστροφή στο «σπίτι» της.

Το απόγευμα της Δευτέρας (19/9) πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Υπογειοποίησης, Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών, με τον δρόμο να δίνεται επίσημα στην κυκλοφορία αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης.

Το «παρών» έδωσε πλήθος κόσμος, ανάμεσα τους ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Περιφερειάρχης Αθήνων, Γιώργος Πατούλης κι ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, Γιάννης Βούρος.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ, οι οποίοι φώναξαν συνθήματα, με ένα εξ αυτών να είναι προς το μέρος του κ. Πατούλης: «Βγάλε την άδεια για την Αγία-Σοφιά, εδώ είναι Φιλαδέλφεια θυμήσου το καλά».

Στη συνέχεια, κάποιοι πλησίασαν τον Περιφερειάρχη κι εξέφρασαν τα παράπονα τους, για το γεγονός ότι δεν έχει πάρει ακόμα άδεια η «OPAP Arena». Σε εκείνο το σημείο ο κ. Πατούλης είπε τρομερή ατάκα: «Εμείς βάλαμε κ…λο για να γίνει αυτό το γήπεδο!».

 

Στις 22 Σεπτεμβρίου η επιτροπή για την άδεια του γηπέδου

Ο Γιώργος Πατούλης σε δηλώσεις που έκανε λίγο αργότερα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ανέφερε ότι την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στην «OPAP Arena» η επιτροπή για την άδεια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. «Εμείς κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν σε επίπεδο χρηματοδότησης για την κατασκευή του γηπέδου. Από εκεί και πέρα υπάρχουν ανεξάρτητες υπηρεσίες, οι οποίες βλέπουν για την ασφάλεια των φιλάθλων. Στις 22 του μηνός θα έρθει η επιτροπή. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουν γίνει όλα αυτά που πρέπει από τη διοίκηση γιατί όλοι μας ανυπομονούμε να ανοίξει το γήπεδο για τον λαό της ΑΕΚ και για όλους όσους εργάστηκαν γι’ αυτό το γήπεδο», ανέφερε.

Recommended For You

About the Author: efoni