Ζελένσκι: «Δεν καταλαβαίνω με ποιον να μιλήσω -Ο Πούτιν μπορεί να είναι νεκρός», είπε στο Νταβός

Αμφιβολίες για το κατά πόσον ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι ζωντανός, εν μέσω φημών για την κατάσταση της υγείας του, διατύπωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Απευθυνόμενος μέσω βιντεοσύνδεσης στο ακροατήριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, στο Νταβός, ο Ζελένσκι επανέλαβε την έκκλησή του στους δυτικούς συμμάχους της Ουκρανίας να στείλουν περισσότερα και πιο βαριά όπλα στο Κίεβο, προτού εξαπολύσει νέες επιθέσεις η Ρωσία.

Ο Ζελένσκι σχολίασε το θέμα των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας και τη χθεσινή συντριβή του ελικοπτέρου κοντά στο Κίεβο, η οποία στοίχισε, μεταξύ άλλων, τη ζωή στον υπουργό Εσωτερικών της Ουκρανίας, σημειώνοντας ότι «δεν υπάρχουν ατυχήματα εν καιρώ πολέμου», μολονότι η Ουκρανία δεν έχει ακόμη υποστηρίξει ότι υπάρχει ρωσικός δάκτυλος.

Ζελένσκι από Νταβός: Η Ρωσία ξεκίνησε τον πόλεμο, εμείς θα τον τελειώσουμε
Αλλά ανάμεσα στα σχόλια του Ουκρανού προέδρου για τις πολεμικές τακτικές της Ρωσίας, εκείνο που προκάλεσε τη μεγαλύτερη αίσθηση ήταν κατά πόσον είναι ζωντανός ο Πούτιν, σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Metro».

«Αυτή τη στιγμή δεν καταλαβαίνω με ποιον μιλάω. Δεν είμαι βέβαιος κατά πόσον ο πρόεδρος της Ρωσίας είναι ακόμη ζωντανός. Δεν κατανοώ αν είναι ακόμη εν ζωή κι αν αυτός συγκεκριμένα παίρνει τις αποφάσεις», είπε ο Ζελένσκι.

Αποδείξεις ότι ο Πούτιν είναι βαριά άρρωστος δεν υπάρχουν, αλλά κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί ένας σωσίας του σε κάποιες δημόσιες εμφανίσεις.

Recommended For You

About the Author: efoni