Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαΐου 2022 για όλα τα ζώδια

Ο Μάιος ξεκινά μέσα σε πλαίσιο εκλείψεων, αυτή που προηγήθηκε στις 30/04/2022 και αυτή που έρχεται στις 16/05/2022, δημιουργώντας κλίμα αστάθειας, αλλαγών, αλλά και απροόπτων. Εκτός των εκλείψεων, είναι μήνας ανάδρομου φαινομενικά Ερμή που συνήθως δημιουργεί παρατράγουδα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, αλλά και απογοητεύσεις, εξαιτίας των καθυστερήσεων ή των αναβολών που μπορεί να αντιμετωπίσουμε. Ο Μάιος όμως έχει και τις φωτεινές του πλευρές, καθώς ο Δίας περνά στον πύρινο Κριό στις 11/05/2022, ενισχύοντας την αισιοδοξία και την πίστη μας πως ό,τι κι αν συμβαίνει θα το ξεπεράσουμε και τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Επειδή αστρολογικά είναι έντονος μήνας, ίσως από τους πλέον έντονους όλης της χρονιάς, αν νιώθετε σκαμπανεβάσματα στη διάθεση σας να ξέρετε πως δεν είστε μόνοι σε όλο αυτό.

Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα για να κλείσετε τα σημαντικά σας ραντεβού; Πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα; Πότε πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας και σε επιπόλαιες δράσεις και αποφάσεις; Σημειώστε τις θετικές και τις αρνητικές μέρες του Μαΐου, για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας.

Για την καλύτερη ενημέρωση σας, σας παραθέτω εκτός των ζωδίων που οι όψεις θα επηρεάσουν περισσότερο και τις μοίρες που είναι πιο ευαίσθητες σε αυτές τις όψεις.

 

Όταν δεν αναφέρομαι σε κάποια ημέρα του μήνα σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κυρίαρχη όψη.

1 Μαΐου: Στον απόηχο της πρώτης Ηλιακής έκλειψης της χρονιάς μπαίνει ο Μάιος, με κύρια όψη του την Πρωτομαγιά το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η όψη αυτή δείχνει ένταση στα συναισθήματα μας κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, τάση για έλεγχο στις σχέσεις, σεξουαλική έλξη, αλλά και ζήλιες και εμμονές. Καλή όψη για οικονομικά ζητήματα. Ευνοούνται κυρίως Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ιχθύες, Ταύροι και Παρθένοι με γενέθλια στο τέλος των ζωδίων τους ή όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 28 μοίρες.

2 ΜαΐουΗ Αφροδίτη προχωρά στον Κριό κάνοντας μας πιο ενθουσιώδεις, παρορμητικούς και βιαστικούς στα θέματα του έρωτα, των φλερτ, αλλά και των οικονομικών. Θα ευνοηθούν περισσότερο Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

3, 4 Μαΐου: Ο Δίας από τους Ιχθύς συναντά σε εξάγωνο τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης ξημερώνοντας Τετάρτη, χαρίζοντας την εύνοια του και στις δυο ημέρες. Η όψη αυτή ευνοεί ιδιαίτερα τις οικονομικές δοσοληψίες, τις συμφωνίες, τις διαπραγματεύσεις, τους οικονομικούς διακανονισμούς και ρυθμίσεις, ενώ για κάποιους μπορεί να φέρει και αναπάντεχα κέρδη ή επιτυχίες. Επηρεάζονται κυρίως Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ιχθύες, Ταύροι και Παρθένοι με γενέθλια στο τέλος των ζωδίων τους ή όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 28 μοίρες.

Στις 4 Μαΐου το απόγευμα σχηματίζεται το εξάγωνο του Άρη από τους Ιχθύς με τον Ουρανό στον Ταύρο, μια όψη που ευνοεί το ρίσκο, τον ενθουσιασμό, τις αθλητικές δραστηριότητες, τις ανατροπές και την επαναστατική διάθεση. Επηρεάζονται κυρίως Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ιχθύες, Ταύροι και Παρθένοι με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων τους ή όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 14 μοίρες.

5 ΜαΐουΟ Ήλιος συναντά τον Ουρανό σε όψη συνόδου στον Ταύρο, δημιουργώντας ένα πλαίσιο νευρικότητας, αστάθειας, αλλά και ανατροπών και ξαφνικών γεγονότων μέσα στη μέρα. Μέρα εκπλήξεων, αλλά και κεραυνοβόλων καταστάσεων. Προσέξτε τις ρήξεις σε σχέσεις. Η όψη αυτή προσφέρεται για αλλαγές, αλλά και για να κάνετε με διαφορετικό και πιο δημιουργικό τρόπο τις δουλειές σας. Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο ή όσοι έχουν ωροσκόπο και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στη 14η μοίρα.

6 ΜαΐουΕρμής και Αφροδίτη συναντιούνται σε ένα υπέροχο εξάγωνο, χαρίζοντας μας μια μέρα που ευνοεί τις επαφές, την κοινωνική μας ζωή, την έκφραση των συναισθημάτων μας, τα φλερτ και τις οικονομικές και εμπορικές δοσοληψίες. Επηρεάζει Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων τους ή όσους έχουν ωροσκόπο και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 4 μοίρες.

7 Μαΐου: Σχηματίζεται το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη, μια βοηθητική όψη για να πάρουμε πρωτοβουλίες, να είμαστε πιο ενεργητικοί και δραστήριοι μέσα στη μέρα, να έχουμε περισσότερη αντοχή και δύναμη σωματικά όταν κάνουμε άσκηση ή επίπονες χειρωνακτικές εργασίες. Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του νερού και της γης, ήτοι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 16 μοίρες.

9 ΜαΐουΟ Ερμής γίνεται στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος στη συνέχεια στις 11/5 μέχρι τις 4/6 που θα γυρίσει ορθός. Προβλήματα στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, αναβολές, καθυστερήσεις, χαλασμένο τηλέφωνο, προβλήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι μερικά από τα συνήθη σενάρια που ακολουθούν πάντα την ανάδρομη πορεία του Ερμή.

11 Μαΐου: Τη μέρα αυτή έχουμε την πιο σημαντική πλανητική αλλαγή. Ο Δίας προχωρά στο ζώδιο του Κριού, ένα ζώδιο της φωτιάς που εξυπηρετεί τις ανάγκες του πλανήτη ιδιαίτερα. Ο Δίας εδώ είναι εξωστρεφής στην ενέργεια του, σε αντίθεση με αυτό που είχαμε ως τώρα που βρισκόταν στους Ιχθύς, αισιόδοξος, αγαπά το ρίσκο, την πρωτοβουλία, την ανάληψη δράσης και παίρνει τα πράγματα πολύ προσωπικά όταν του ασκούν κριτική. Έχει έντονες απόψεις, πιστεύω και αντιλήψεις και «φτιάχνει» τις ευκαιρίες. Με τον Δία στον Κριό θα έλξουμε καλή τύχη, αν δεν φοβόμαστε να πάρουμε πρωτοβουλίες, υπολογισμένο ρίσκο, όταν δείχνουμε γενναιότητα και θάρρος. Η πίστη στις δυνατότητες μας θα φέρει θετικές εξελίξεις. Θα παραμείνει μέχρι τις 28/10 σε αυτό το ζώδιο. Κατόπιν θα οπισθοχωρήσει για λίγο στους Ιχθύς, αλλά στις 20/12 θα επανέλθει στον Κριό. Ευνοεί Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.

15 Μαΐου: Σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο που μπορεί να δείξει δυσκολίες, περιορισμούς, έλλειψη αυτοπεποίθησης, τάση για απαισιόδοξες σκέψεις, επικριτική διάθεση και αρνητικότητα. Μπορεί να νιώθουμε πιεσμένοι ή να έχουμε πολλές υποχρεώσεις και ιδιαίτερο φόρτο εργασίας. Μπορεί ακόμη να υπάρχουν προβλήματα σε σχέσεις με προϊσταμένους ή μεγαλύτερα άτομα σε ηλικία στην οικογένεια ή τη δουλειά μας. Χρειάζεται να δείξουμε υπομονή, αποφασιστικότητα και επιμονή για να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας. Επηρεάζονται τα σταθερά ζώδια: Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο ή όσοι έχουν ωροσκόπο και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στην 24η μοίρα.

Την ίδια μέρα έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, μια όψη που ενισχύει τη διαίσθησή μας, μας κάνει να ονειροπολούμε και να είμαστε λίγο πιο ρομαντικοί στις ερωτικές σχέσεις. Σε συνδυασμό με την όψη Ήλιου-Κρόνου μπορεί να νιώθουμε άτονοι, κουρασμένοι ή απογοητευμένοι. Επηρεάζει Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο ή όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στην 24η μοίρα.

16 ΜαΐουΟλοκληρώνεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού η έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος. Σχηματίζει μια πλειάδα θετικών όψεων με τον Άρη, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα και μια δύσκολη όψη με τον Κρόνο. Η έκλειψη αυτή αφορά αλλαγές και απρόοπτα, αλλά και εμπόδια και μπλοκαρίσματα που πρέπει να ξεπεράσουμε για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους όποιους στόχους μας. Είναι μια ιδιαίτερα συναισθηματική έκλειψη που επηρεάζει τον ψυχισμό μας, ενώ μπορεί να φέρει και το τέλος καταστάσεων στη ζωή μας. Ενδεχομένως κάποιοι να αποφασίσουν να τελειώσουν μια σχέση, μια δουλειά ή ακόμη και κάποιες ριζωμένες αντιλήψεις που μπορεί να είχαν και τους επηρέαζαν αρνητικά. Επηρεάζει τα σταθερά ζώδια κυρίως, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους ή όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 25 μοίρες.

18 ΜαΐουΟ Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Πρόκειται για μια όψη που ενισχύει τον ρομαντισμό και τον αισθησιασμό, αλλά αρνητικά μπορεί να μας κάνει να έχουμε αυταπάτες ή να φτάνουμε σε παράνοια με τις σκέψεις μας. Χρειάζεται προσοχή στην τάση να εξιδανικεύουμε τους άλλους, να πέφτουμε εύκολα θύματα εξαπάτησης ή σκανδάλων. Πολλές φορές η επιθυμία μας να βοηθάμε πιο αδύναμους από μας μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο εκμετάλλευσης από επιτήδειους. Εξαιρετική όψη για έμπνευση και καλλιτεχνική δημιουργία. Αν είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι αποφύγετε αρνητικά περιβάλλοντα και δώστε προσοχή σε φάρμακα ή σκευάσματα που χρησιμοποιείτε. Η όψη αυτή ενισχύει και τις τάσεις φυγής, ενώ μπορεί να δείχνει και υπερβολές και καταχρήσεις. Στην επικαιρότητα μπορεί να υπάρχουν ειδήσεις σχετικά με τη ναυτιλία, τα χημικά, το πετρέλαιο.

19 ΜαΐουΟ Ήλιος συναντά σε όψη τριγώνου τον Πλούτωνα, μια όψη που παραπέμπει στην ανάγκη μας να έχουμε τον έλεγχο στη ζωή μας. Όσο ο έλεγχος περιορίζεται στον ίδιο μας τον εαυτό τα πράγματα δεν ξεφεύγουν. Αν όμως επιχειρήσουμε να αποκτήσουμε έλεγχο πάνω και στους άλλους, τότε μιλάμε ξεκάθαρα για χειριστικά παιχνίδια. Η όψη αυτή είναι δυνατή για να είμαστε αποφασιστικοί στη ζωή μας, να αλλάξουμε ό,τι δεν μας αρέσει, να απαλλαγούμε δια παντός από μια κακή συνήθεια. Επηρεάζει θετικά Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους με γενέθλια τις τελευταίες ημέρες των ζωδίων τους ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 28 μοίρες.

20 ΜαΐουΟ Ερμής (ανάδρομος) συναντά σε όψη εξαγώνου τον Δία. Μολονότι είναι μια εξαιρετική όψη που χαρίζει ευκολία στην επικοινωνία, θετικές εξελίξεις σε διαπραγματεύσεις, καλές συνθήκες σε εμπορικές συναλλαγές, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή μπορεί να μην έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ας είναι πιο προσεκτικοί σήμερα, ιδίως αν έχουν γενέθλια στις αρχές των ζωδίων τους. Επηρεάζει και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 1η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

21 ΜαΐουΟ Ήλιος περνά στους Διδύμους, ξεκινούν τα γενέθλια του τρίτου ζωδίου του ζωδιακού και η πρώτη του όψη είναι η σύνοδος με τον ανάδρομο Ερμή στη μηδενική μοίρα των Διδύμων. Χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις, στα ταξίδια, τις συναλλαγές και τις δοσοληψίες. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ας είναι πιο προσεκτικοί σήμερα, ιδίως αν έχουν γενέθλια στις αρχές των ζωδίων τους. Επηρεάζει και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στη μηδενική και την 1η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

22, 23 Μαΐου: Ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα της 22ης Μαΐου, καθώς ξημερώνει 23/5, σχηματίζεται το εξάγωνο του Άρη από τους Ιχθύς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Πολύ δυνατή όψη για να δείξουμε πυγμή, να είμαστε πιο διεκδικητικοί, να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, να διερευνήσουμε δύσκολες υποθέσεις, να φτάσουμε στο βάθος σε καταστάσεις. Επηρεάζει θετικά Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου και συγκεκριμένα όσους έχουν Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στις 28 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

23 ΜαΐουΟ Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία! Αυτή είναι μια από τις τυχερές όψεις του μήνα που φέρνει αισιοδοξία, τύχη, βοηθά να επιτύχουμε στόχους, να έχουμε καλύτερες προοπτικές στις διεκδικήσεις μας, να κάνουμε σημαντικές γνωριμίες. Θα ευνοηθούν τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα, ήτοι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες με γενέθλια στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 2 μοίρες.

Το βράδυ της ίδιας μέρας ο Ερμής ανάδρομος οπισθοχωρεί στο ζώδιο του Ταύρου. Θα παραμείνει ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι τις 4/6 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία.

24 ΜαΐουΗ πρώτη όψη του ανάδρομου Ερμή από τον Ταύρο θα είναι το εξάγωνο με τον Άρη στους Ιχθύς που χαρίζει ευγλωττία, αυθόρμητη, αλλά κάποιες φορές και παρορμητική συμπεριφορά, δυναμική προσέγγιση σε συζητήσεις και επαφές. Επηρεάζει θετικά Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου και συγκεκριμένα όσους έχουν Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στις 2 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη από τον Κριό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Μολονότι είναι μια δευτερεύουσα όψη είναι βοηθητική για να σταθεροποιήσουμε μια κατάσταση ή μια σχέση. Είναι μια όψη που ευνοεί τα «πρέπει» περισσότερο από τα «θέλω» μας, άρα κατάλληλη για να πάρουμε αποφάσεις με τη λογική κι όχι με το συναίσθημα. Ακόμη, ευνοεί σχέσεις με διαφορά ηλικίας ή μακρόχρονες σχέσεις. Επίσης, είναι θετική για οικονομικές συμφωνίες. Επηρεάζει θετικά Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 25 μοίρες.

Την ίδια μέρα ο Άρης προχωρά στο ζώδιο του Κριού, το ζώδιο που κυβερνά παραδοσιακά και μας χαρίζει πνεύμα ανεξαρτησίας, δράσης, αποφασιστικότητα, θάρρος και γενναιότητα, αγάπη στην περιπέτεια και το ρίσκο. Επηρεάζονται έντονα από τη νέα θέση του Άρη: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι όλων των δεκαημέρων μέχρι τις 4 Ιουλίου. Αυτά τα ζώδια θα έχουν πολλές εξελίξεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

25 ΜαΐουΕρμής (ανάδρομος) σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα είναι η κύρια όψη της ημέρας και είναι βοηθητική για να είμαστε πιο παρατηρητικοί, να συγκεντρωνόμαστε πιο εύκολα στους στόχους μας, να έχουμε πιο διερευνητική σκέψη και να λύνουμε πιο εύκολα γρίφους και παζλ. Βέβαια η ανάδρομη επιρροή του Ερμή μειώνει λίγο την αποτελεσματικότητα. Επηρεάζει θετικά κυρίως Ιχθύς, Αιγόκερους, Καρκίνους, Παρθένους, Ταύρους, Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 28 μοίρες.

27 ΜαΐουΗ Αφροδίτη από τον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα έντονη σε συναισθηματικό επίπεδο, δημιουργεί πάθος, αλλά και ζήλιες, κτητικότητα, μοιραίες καταστάσεις σε σχέσεις και μπορεί να δείξει και οικονομικές απώλειες. Επηρεάζει κυρίως Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους με γενέθλια στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου τους ή όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 28 μοίρες.

28 Μαΐου: Το βράδυ της 28ης Μαΐου η Αφροδίτη προχωρά στο ζώδιο της διακυβέρνησης της, στον Ταύρο. Στο ζώδιο του Ταύρου η Αφροδίτη βρίσκεται στα λημέρια της και αποδίδει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της. Είναι πιστή στις σχέσεις της, αφοσιωμένη στην αγάπη, αισθησιακή, τρυφερή, αγαπά την καλή ζωή, έχει καλό γούστο και υψηλή αισθητική. Θα ευνοήσει τα ζώδια της γης σε σχέσεις και οικονομικά, δηλαδή Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους.

29 ΜαΐουΟ Άρης συναντά σε σύνοδο τον Δία στον Κριό. Μια ιδιαίτερα δυναμική όψη που μας επιτρέπει να πάρουμε πρωτοβουλίες, να κάνουμε αποτελεσματικές κινήσεις, να έχουμε επιτυχίες σε αθλητικές επιδόσεις, αλλά ταυτόχρονα κάνει και ιδιαίτερα εκρηκτικές τις αντιδράσεις μας. Ευνοεί Κριούς, Λέοντες και Τοξότες με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 3 μοίρες.

30 ΜαΐουΗ Νέα Σελήνη του Μαΐου λαμβάνει χώρα στο ζώδιο των Διδύμων, προσφέροντας ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα. Καθώς όμως ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης είναι ο Ερμής που βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, καλό είναι να μη βιαστούμε. Ας κάνουμε τις απαραίτητες σκέψεις, συζητήσεις και οργάνωση κι ας βάλουμε τα νέα ξεκινήματα μετά τις 4/6 που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία. Ο κίνδυνος αν βιαστούμε είναι να ξεκινήσουμε κάτι και να το μετανιώσουμε στην πορεία. Επηρεάζει Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 9 μοίρες

Πηγή: asibiliou.gr

Recommended For You

About the Author: efoni