Ευάγγελος Μπουρνούς: Δεν ανέχθηκα και δεν θα ανεχθώ ποτέ εκβιασμούς ή απειλές

Ο Δημάρχος Ραφήνας – Πικερμίου με προσωπική του ανάρτηση στο Facebook το απόγευμα της Κυριακής εξηγεί τους λόγους για τους οποίους κατέβασε την προήγουμενη ανάρτησή του που είχε να κάνει με το πανό  στον σύνδεσμο της ΑΕΚ που ανήρτησε σχετικά με τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η νέα ανάρτηση του Δημάρχου:

«Η δημόσια παρέμβασή μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε σχέση με πανό που αναρτήθηκε, είχε ως αποκλειστικό σκοπό να κατευνάσει και όχι να οξύνει πνεύματα και καταστάσεις στην πόλης μας, με ορατό κίνδυνο να μετατραπεί σε ένα ανεξέλεγκτο πεδίο επικίνδυνων και διχαστικών αντιπαραθέσεων ή ρητορικής μίσους από κάθε κατεύθυνση. Δεν θα επιτρέψω σε καμία περίπτωση σε κάποιους που επιμένουν να χρησιμοποιούν την ανάρτησή μου για άλλους σκοπούς, «μεταφράζοντάς» την όπως νομίζουν ότι βολεύει τους σκοπούς τους όποιοι και από όπου κι αν είναι, να μετατρέψουν την πόλη μας σε αρένα ή ζούγκλα ακόμη και με απειλές χρήσης βίας. Είναι απολύτως καταδικαστέα λογική και πρακτική χωρίς κανέναν αστερίσκο. Απολύτως! Απέσυρα τη συγκεκριμένη ανάρτηση για όλους τους παραπάνω λόγους, χωρίς σε καμία περίπτωση να αποδέχομαι την έλλειψη κανόνων για όλους, την ασυδοσία και πολύ περισσότερο τη λογική του όχλου (ευτυχώς από ελάχιστους). Δεν ανέχθηκα και δεν θα ανεχθώ ποτέ εκβιασμούς ή απειλές. Οι δημότες της Ραφήνας και του Πικερμίου αρκετά έχουν υποστεί με τις καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας τους τελευταίους μήνες. Δεν θα αφήσω κανέναν να δημιουργήσει νέα προβλήματα και ιδίως να διασπείρει τη διχόνοια στον τόπο μας, αλλά δεν πρόκειται να μείνω και αμέτοχος όποτε θεωρώ ότι κάτι τέτοιο επιχειρείται.»

Η ανάρτηση του δημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου για το πανό στον σύνδεσμο της ΑΕΚ  σχετικά με τον Δημήτρη Κουφοντίνα που ανέφερε ότι «Το κράτος είναι ο μόνος τρομοκράτης. Αλληλεγγύη στον Δ. Κουφοντίνα», ανέφέρε τα εξής:

«Για την απαράδεκτη και παράνομη ανάρτηση πανό στα γραφεία του τοπικού συνδέσμου της ομάδας της ΑΕΚ που βεβηλώνουν την ιστορία της ομάδας και των ανθρώπων που μοχθούν στη διοίκηση της, – πάρα το γεγονός ότι ήδη έχει κατέβει- ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου θα επιβάλλει πρόστιμο. Η πρώτη δουλειά που θα κάνω τη Δευτέρα και η πρώτη υπογραφή που θα βάλω. Αναμένω και την επίσημη συγνώμη για την απαράδεκτη από αθλητικό σύνδεσμο ανάρτηση, αλλότρια με τους σκοπούς του».

Η ανάρτηση της ΟRIGINAL 21 – 1982- (official page) στο Facebook

Άκου….δημαρχάκο
Δεν θα σου πούμε πολλά! Θα αφήσουμε τις τρείς φωτογραφίες να μιλήσουν από μόνες τους και ο λαός θα κρίνει.
Οι δύο φωτογραφίες “δείχνουν” αυτούς που πρεσβεύουν τις έννοιες της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς και η άλλη εσένα στο γραφείο σου παρέα με την ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης δολοφόνων.
Από εκεί μάλλον απορρέει και η κατάντια σου, που σε έφτασε στο σημείο να καταλύσεις κάθε δημοκρατικό δικαίωμα και κάθε ελευθερία έκφρασης και βούλησης.
Η τοπική κοινωνία όμως ξέρει και γνωρίζει….Και ήδη σε έχει κατατάξει στον απόπατο της ιστορίας. Γιατί η Ραφήνα, όπως και όλη η Ελλάδα, ξέρει ποιοι ήταν εθελοντικά στο Μάτι, ποιοι άνοιξαν το σπίτι τους και τις καρδιές τους. Ξέρει τι έχει προσφέρει ο καθένας στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Ξέρει ποια είναι η οικογένεια της ORIGINAL και ποια η πορεία του….Μπουρνού….Και αν ακόμα δεν ήξερε, έμαθε! Γιατί είσαι τόσο άμυαλος που έβαλες αυτογκόλ!
Άκου…δημαρχάκο:
Οι λαϊκισμοί σου με λέξεις όπως “μόχθος”, δεν συμβαδίζουν με το ποιόν σου, καθώς δεν έχεις ιδέα από λαϊκό αγώνα επιβίωσης, οπότε μην προσπαθείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις, δεν σε παίρνει….Δεν σε παίρνει καθόλου! Όπως δεν μπορείς να μιλάς για αλλοτρίωση, την ίδια στιγμή που εσύ και μόνο εσύ έχεις μοιάσει στο τέρας της φωτογραφίας και φιμώνεις την έκφραση και το διαφορετικό! Ή μάλλον θέλεις να την φιμώσεις με αερολογίες περί προστίμου (γελάει και το νομικό σου τμήμα) και καουμποηλίκια του στυλ “θα είναι η πρώτη υπογραφή που θα βάλω την Δευτέρα”! Μπρρρρ μας τρομάζεις Ευάγγελε!!
Επίσης, έχε στο νου σου, ότι έχεις διορία 21 ωρών να ζητήσεις ΕΣΥ δημόσια συγγνώμη. Συγγνώμη από τα παιδιά του κλάμπ για τώρα, Συγγνώμη από όλους τους δημότες Ραφήνας-Πικερμίου για τότε. Συγγνώμη που δεν ζήτησες ποτέ ως όριζε η θεσμική σου θέση.
Τέλος κράτα και αυτό: Είσαι πολύ “μικρός” για να μας καταλάβεις και πολύ λίγος για να μας τρομάξεις όπως και ένας άλλος βλαχοδήμαρχος που έβαλε στο βρομόστομά του την ΑΕΚ και την ORIGINAL και έχασε!!
Υ.Γ Η ORIGINAL 21 είναι μια μεγάλη οικογένεια. Είναι η μάνα εκείνη που στηρίζει τα παιδιά της μέχρι τέλους! Όχι σαν κάτι νεόπλουτους και νεόκοπους τύπους που μόλις νιώσουν το φόβο της οργής εγκαταλείπουν τη μάχη, όπως εσύ παραλίγο να εγκαταλείψεις το Δημαρχείο σου….Μην φοβάσαι τόσο, δεν θα σου δώσουμε και αξία…..Οι δικές μας μάχες είναι στους δρόμους και στα πέταλα….
ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Oι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν με το παραπάνω κείμενο

 

Όπως φαίνεται το κλίμα είναι ιδιαίτερα τεταμένο…

 

Recommended For You

About the Author: efoni