Εποχή του Υδροχόου 2023: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

Μπορεί το νέο έτος να ξεκίνησε με τον Αιγόκερω και την προσοχή μας να στρέφεται στην πραγμάτωση των στόχων μας, αλλά πλέον είναι καιρός να καλωσορίσουμε τον Υδροχόο και την εστιασμένη στο μέλλον και την καινοτομία αύρα του.

Ο Υδροχόος κυβερνάται από τον Ουρανό, τον πλανήτη του νέου και του ρηξικέλευθου. Καθώς ο Ήλιος κινείται σε αυτό το ζώδιο η προοπτική μας γίνεται πιο ανθρωπιστική, προσανατολίζεται στην κοινότητα και ίσως μετατρέπεται σε εκκεντρική. Είμαστε πιο ικανοί να αποτινάξουμε τα πρέπει του Αιγόκερου και να γιορτάσουμε το νέο που ανοίγεται μπροστά μας. Να συνεισφέρουμε στο σύνολο και να συνεργαστούμε προσφέροντας τη δική μας ιδιόρρυθμη ματιά.

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την εποχή του Υδροχόου το 2023, η οποία ξεκίνησε στις 20 Ιανουαρίου και αναμένεται να τελειώσει στις 19 Φεβρουαρίου του ίδιου χρόνου.

Τα γενικά χαρακτηριστικά

Για να κατανοήσετε περισσότερο έναν Υδροχόο σκεφτείτε τον κυβερνήτη πλανήτη του, τον Ουρανό. O πλανήτης της εξέγερσης, της καινοτομίας, της ξαφνικής αλλαγής και της επανάστασης, μας προτρέπει να κινηθούμε έξω από όρια και να απαλλαγούμε από πρότυπα και περιορισμούς. Με λίγα λόγια ζητά να είμαστε ο εαυτός μας και να αφήσουμε τη δημιουργικότητά μας να εκφραστεί. Τροφοδοτεί την έμπνευση και την καινοτομία και παράλληλα μπορεί να φέρει ανατροπές στα γεγονότα. Εξαιτίας αυτού, ο Υδροχόος μπορεί να φαίνεται εκκεντρικός και ατομικιστής, μα είναι περισσότερο ρηξικέλευθος με ανοιχτή ματιά.

Απορρίπτοντας εγγενώς κανόνες και κανονισμούς ο Υδροχόος υπερηφανεύεται για τα νέα μονοπάτια που ανοίγει πάντα. Είναι απίστευτα δύσπιστος και περιμένει αποδείξεις για τα πάντα, ενώ η αγάπη του για γνώση και έρευνα τον κάνει ιδιαίτερα έξυπνο. Προσπαθεί να ξεχωρίζει και να μην ακολουθεί πεπατημένες που ορίζει η κοινωνία. Παθιάζεται και στόχος του είναι να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και στην κοινότητα με την οποία συνεργάζεται.

Με βάση τα παραπάνω, λοιπόν, όσο ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, όλοι μας φροντίζουμε περισσότερο τις φιλίες μας, τις κοινωνικές μας σχέσεις, αλλά και το σύνολο στο οποίο ανήκουμε. Παράλληλα, αμφισβητούμε το status quo και αγκαλιάζουμε έναν πιο εφευρετικό τρόπο σκέψης.

Οι πλανητικές κινήσεις την περίοδο του Υδροχόου

Με την Νέα Σελήνη να έχει ήδη δημιουργηθεί στους Ιχθύες και την επιρροή να παραμένει αρκετά δυνατή, συνεχίζουμε με τον Ουρανό, ο οποίος επέστρεψε σε ορθή πορεία μετά τον Αύγουστο, όταν και είχε γυρίσει ανάδρομος στον Ταύρο. Περιμένετε, επομένως, αλλαγές και ανατροπές σε ζητήματα που τόσο καιρό έμεναν πίσω. Παράλληλα, από τις 26 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα περάσει στους Ιχθύες και οι σχέσεις θα γίνουν πιο ονειρεμένες και ήρεμες, τουλάχιστον μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου. Από εκεί και πέρα η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 5 Φεβρουαρίου έρχεται σε αντίθεση με τον Ήλιο στον Υδροχόο δημιουργώντας ένα φλογερό σκηνικό με πιέσεις τόσο σε ατομικό όσο και σε κοινοτικό επίπεδο. Μπορεί τα δύο αυτά ζώδια (Λέων και Υδροχόος) να βρίσκονται απέναντι, είναι, όμως, και οι δύο υπέρμαχοι της αυτοέκφρασης, οπότε αυτή θα μπορούσε να είναι μια ιδιαίτερα ενθαρρυντική περίοδος για να μιλήσετε ανοιχτά για όσα θέλετε.

Τα ζώδια που είναι πιθανότερο να επηρεαστούν έντονα την εποχή του Υδροχόου

Είναι αλήθεια πως τα ζώδια που γιορτάζουν τα γενέθλιά τους έχουν την τιμητική τους και τραβούν πάνω τους την προσοχή. Ωστόσο, δεν είναι τα μόνα που θα επηρεαστούν από τις ιδιόρρυθμες «δονήσεις» της εποχής του Υδροχόου. Οποιοσδήποτε έχει γεννηθεί με πλανήτες στα ζώδια Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, θα μπορούσε να βιώσει αυτή την εποχή με έντονο ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα να αφήσει πίσω το παρελθόν και να αγκαλιάσει ένα λαμπερό μέλλον.

 

Recommended For You

About the Author: efoni