Επιτυχημένη η πασχαλινή διανομή προϊόντων σε πάνω από 200 οικογένειες του Δήμου Διονύσου

Τη Δευτέρα (18/4) πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Πασχαλινή Διανομή προϊόντων στο Kοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου στον Άγιο Στέφανο.

Συνολικά περισσότερες από 200 ωφελούμενες οικογένειες παρέλαβαν τρόφιμα και διάφορα προϊόντα, ενόψει της εορτής του Πάσχα.

Στη διανομή τηρήθηκαν τα μέτρα κατά του Covid-19 και οι δικαιούχοι προσήλθαν κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού.

Ο Δήμος Διονύσου απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πιο κάτω χορηγούς που στήριξαν την Πασχαλινή Διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου:

1) Κίνηση Χωρίς Μεσάζοντες

2) Ίδρυμα για την καταπολέμηση της φτώχειας – Τράπεζα Τροφίμων

3) Οικογένεια Στεργίου ΑΕ

4) Καρούλιας Β.Σ ΑΒΕΕΠ

5) Το «μπακάλικο του Ζήκου», κατάστημα τροφίμων στη Ροδόπολη

6) Ροταριανός όμιλος Διονύσου

7) Αρσάκειο Τοσίτσειο Γυμνάσιο Εκάλης

8) ΜΕΓΑ Α.Ε

9) Δέλτα Α.Ε

10) Πέππας Φρουτεμπορική, Άγιος Στέφανος

Επίσης απευθύνει θερμές ευχαριστίες και στις επιχειρήσεις που καθημερινά βοηθούν το Κοινωνικό Παντοπωλείο (ΑΒ Βασιλόπουλος Σταμάτας, Αρτοποιείο Καρράς στην Άνοιξη, Αρτοποιείο Θεοδωρίδης στον Αγ. Στέφανο, Ζαχαροπλαστείο Σεραλίδης στον Αγιο Στέφανο, Αρτοποιείο Βενέτης στην Άνοιξη, Αρτοποιείο «Ο Φούρνος του Θεόδωρου» στην Άνοιξη, Ζαχαροπλαστείο «Εσπέρια» στον Αγ. Στέφανο), σε επιχειρήσεις που βοηθούν διατηρώντας την ανωνυμία τους καθώς και προς όλους τους πολίτες οι οποίοι σε τακτικά διαστήματα στηρίζουν τις κοινωνικές δομές του Δήμου, το Κοινωνικό παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο και την Κοινωνική Ιματιοθήκη.

Recommended For You

About the Author: efoni