Επιτυχημένη η παρουσίαση του βιβλίου της Αλεξίας Κουλούρη «ΤΑΤΟΪ στιγμές ιστορίας» στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου, η πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου της Δημοσιογράφου Αλεξίας Κουλούρη με τίτλο «ΤΑΤΟΪ στιγμές ιστορίας» από τις Εκδόσεις Ι. ΣΙΔΕΡΗΣ.

Το βιβλίο περιέχει σπάνιο φωτογραφικό υλικό του αείμνηστου φωτορεπόρτερ Δημήτρη Κουλούρη, το οποίο μαζί με τις ιστορικές αναφορές της συγγγραφέως μεταφέρει τον αναγνώστη σε μια άλλη εποχή.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη μεγάλη σημασία που έχει το Κτήμα Τατοΐου για την ευρύτερη περιοχή όχι μόνο ως Πνεύμονας Πρασίνου του Λεκανοπεδίου αλλά και ως ένα σημαντικό μνημείο της σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας.

Χαιρετισμό πραγματοποίησε και ο εκδότης Ανδρέας Σιδέρης.

Ομιλητές ήταν οι κ.κ. Μάκης Βορίδης (Υπουργός Εσωτερικών, Βουλευτής Α΄Ανατολικής Αττικής), και Θάνος Ασκητής (Καθηγητής Ψυχιατρικής EUC, Διδάκτωρ Ψυχιατρικής ΕΚΠΑ, μέλος ΑΡΑ, πρώην Βουλευτής Αθηνών) ενώ την εκδήλωση συντόνισε η Δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή.

Στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων το παρών ο δευτερότοκος γιος του τέως Βασιλέα Κωνσταντίνου Πρίγκηπας Νικόλαος με τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ, η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή, η Ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, o Πρόεδρος της Αθηναϊκής Λέσχης Κυυριάκος Κουκουλομάτης, στελέχη της Διοίκησης του Δήμου Διονύσου συμπεριλαμβανομένων Αντιδήμαρχων, Εντεταλμένων Συμβούλων και του Γενικού Γραμματέα, ο Πρόεδρος και Τοπικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Κρυονερίου καθώς και άλλων Δημοτικών Κοινοτήτων, εκπρόσωποι συλλόγων, κομματικών φορέων, δημοσιογράφοι κ.α.

Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση από το Κανάλι του Δήμου Διονύσου στο YouTube στο σύνδεσμο https://bit.ly/3KYFv1H

Recommended For You

About the Author: efoni