Επικεφαλής ο Δήμος Μαραθώνος στις κινητοποιήσεις κατά του ΧΥΤΑ/Υ Γραμματικού στις 9 Νοεμβρίου

Ο Δήμος Μαραθώνος τίθεται επικεφαλής στις κινητοποιήσεις των Κοινοτήτων και των Συλλόγων για την απομάκρυνση των παρανόμως απορριφθέντων απορριμμάτων στον χώρο του ΧΥΤΑ/Υ και στην προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη  9Νοεμβρίου 2021 στις 10.00 έξω από τα γραφεία του ΕΔΣΝΑ (Κατεχάκη και Άντερσεν).

Σε συνάντηση που είχε σήμερα το μεσημέρι με εκπροσώπους του «Δικτύου Πολιτών και Φορέων από τον Βαρνάβα ως τον Βουτζά» ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας παρουσία και του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας Νικηφόρου Μπατζέ, συζήτησαν θέματα προγραμματισμού και διοργάνωσης των κινητοποιήσεων.

Επίσης αναφέρθηκαν στις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να συνδράμει περαιτέρω ο Δήμος με δικές του δυνάμεις στην περιφρούρηση του χώρου του ΧΥΤΑ/Υ στο Γραμματικό.

Για την συγκέντρωση της 9ης Νοεμβρίου διατίθενται δωρεάν πούλμαν για την μεταφορά των κατοίκων από όλες τις τοπικές Κοινότητες του Δήμου στο σημείο.

Τέλος, ο Δήμαρχος Μαραθώνος ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Δικτύου για την επιστολή προς την Περιφέρεια Αττικής με την οποία ζητά την απομάκρυνση των παρανόμως απορριφθέντων απορριμμάτων στον χώρο του ΧΥΤΑ εντός του επόμενου 10ημέρου.

Στην συνάντηση συμμετείχε τηλεφωνικά και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βαρνάβα κ. Σπύρος Ηλίας.

Recommended For You

About the Author: efoni