Επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Κολωνό

Ένας άνδρας τραυματίστηκε από σφαίρα αστυνομικού  στον Κολωνό κατά τη διάρκεια καταδίωξης και επεισοδίου που σημειώθηκε μετά από ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στην Ομόνοια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., κατά τις πρωινές ώρες σήμερα, ενεργοποιήθηκε από υπάλληλο της τράπεζας το κουμπί πανικού για εν εξελίξει ληστεία.

Αστυνομικός, εκτός υπηρεσίας μαζί με το διευθυντή ασφαλείας της τράπεζας, ακολούθησαν πεζοί το δράστη, ο οποίος εξήλθε του καταστήματος έχοντας αφαιρέσει χρηματικό ποσό, ενημερώνοντας παράλληλα το κέντρο της Αμεσης Δράσης.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, κατέφθασαν άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς και περιπολικό της Αμεσης Δράσης.

Ο δράστης, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε χρηματικό ποσό, αποπειράθηκε με αιχμηρό αντικείμενο να τραυματίσει δύο αστυνομικούς, ένας εκ των οποίων έκανε, αμυνόμενος, χρήση του υπηρεσιακού του οπλισμού, τραυματίζοντας το δράστη.

Επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Κολωνό – Ενας τραυματίας-3

Από το σημείο διερχόταν ιδιωτικό ασθενοφόρο, το οποίο ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς για να παραλάβει το δράστη, ο οποίος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας.

Recommended For You

About the Author: efoni