Επίσκεψη του προέδρου του Δ.Σ Σφηττός στους βρεφονηπιακούς-παιδικούς σταθμούς ΝΠΔΔ Σφηττός Δήμου Κρωπίας για το Πάσχα 2022

Επίσκεψη πραγματοποίησε, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, ο πρόεδρος του Δ.Σ του ΝΠΔΔ Σφηττός Δήμου Κρωπίας, δημοτικός σύμβουλος, κ.Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας στους βρεφονηπιακούς-παιδικούς σταθμούς για το ΠΑΣΧΑ 2022. Ευχετήριες κάρτες, λαμπάδες και δώρα για τα παιδιά του Α΄ και Β΄ Παιδικού Σταθμού ετοίμασαν οι δασκάλες.

Ο κ. Κωνσταντάρας εξέφρασε εκ μέρους και του Δημάρχου Κρωπίας κ.Δημητρίου Κιούση και της υπευθύνου των σταθμών, μέλος του Δ.Σ του Σφηττός, κας Αγγελικής Γκιόκα, την απόλυτη ικανοποίησή του για την άψογη λειτουργία και την εξαιρετική οργάνωση και επίδοση του προσωπικού όλων των ειδικοτήτων. Ο πρόεδρος επικέντρωσε το ενδιαφέρον του και στην οργάνωση των Μαγειρείων.

Η επιβεβαίωση της άψογης τήρησης όλων των πρωτοκόλλων και του υψηλού επιπέδου της μαγειρικής τέχνης του προσωπικού των παιδικών σταθμών μαζί με την αυστηρή τήρηση της καθαριότητας αποτελεί μια απτή πραγματικότητα για το Δήμο Κρωπίας.

Αποδεικνύει ότι πολιτική – υπηρεσιακή διοίκηση και προσωπικό πράττουν το καθήκον τους απέναντι στους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στις δομές του ΝΠΔΔ Σφηττός.

Ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας, ο πρόεδρος του Δ.Σ Σφηττός, εκ μέρους του Δημάρχου, Δημήτρη Κιούση και της Αγγελικής Γκιόκα, ευχήθηκε 

Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα και υγεία στα παιδιά, τους γονείς, το προσωπικό και τα στελέχη του Δ.Σ Σφηττός που μοχθούν κάθε μέρα.

Recommended For You

About the Author: efoni