ΕΟΦ: Ανακοίνωσε την ανάκληση αντισηπτικών προϊόντων

Την ανάκληση αντισηπτικών προϊόντων από την αγορά, τα οποία κυκλοφορούν χωρίς να έχουν άδεια διάθεσης βιοκτόνων σε ισχύ, ανακοίνωσε ο ΕΟΦ. Πρόκειται για αντισηπτικά σπρέι, τζελ και μαντηλάκια.

Η σχετική ανακοίνωση του ΕΟΦ για τα σπρέι και τζελ, αναφέρει πως ο Οργανισμός αποφασίζει «την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης των βιοκτόνων προϊόντων EUROLAMP antiseptic SPRAY pure και EUROLAMP GEL ultra pure, δεδομένου ότι τα προϊόντα κυκλοφορούν χωρίς να έχουν άδεια διάθεσης βιοκτόνων εν ισχύ. Η εταιρεία EUROLAMP A.B.E.E. και κάθε άλλη εταιρεία που διακινεί τα προϊόντα οφείλουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους αποδέκτες των προϊόντων και να τα αποσύρουν από την αγορά άμεσα».

Η σχετική ανακοίνωση για τα μαντηλάκια, αναφέρει πως ο ΕΟΦ αποφασίζει «την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του βιοκτόνου προϊόντος Deep Fresh Antibacterial Wet Wipes, δεδομένου ότι το προϊόν κυκλοφορεί χωρίς να έχει άδεια διάθεσης εν ισχύ. Η εταιρεία ΔΙΑΜΑΝΤΟΓΛΟΥ – ΒΟΡΔΑΚΗ Ο.Ε. και κάθε άλλη εταιρεία που διακινεί το προϊόν οφείλουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους αποδέκτες του προϊόντος και να το αποσύρουν από την αγορά άμεσα. Τα σχετικά παραστατικά τίθενται υπόψη του ΕΟΦ με την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιστροφής».

Recommended For You

About the Author: efoni