Εορταστική περίοδος: Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα – Πότε ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις

Το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για τις Κυριακές είναι από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Αναλυτικότερα, την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023, παραμονή Χριστουγέννων, τα καταστήματα θα μπορούν να παραμείνουν ανοικτά, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, παραμονή Πρωτοχρονιάς, προκειμένου οι καταναλωτές να κάνουν τα τελευταία ψώνια.

Πότε είναι η Black Friday και η Cyber Monday

Την ίδια ώρα, σε λίγες ημέρες έρχεται η Black Friday, η οποία ενδείκνυται για αγορές ενόψει των γιορτών. Συγκεκριμένα, την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, 24 του μήνα δηλαδή, «γιορτάζουμε» την ημέρα των μεγάλων εκπτώσεων. Στις 27 του μήνα πάλι «πέφτει» Cyber Monday, που αφορά κυρίως αγορές μέσω διαδικτύου.

Πότε ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις 2024

Τέλος, με τον ερχομό του 2024 έρχονται και οι χειμερινές εκπτώσεις, που θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου μέχρι και την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου. Την ίδια ώρα, επισημαίνεται πως τα καταστήματα αναμένεται να λειτουργήσουν την πρώτη Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων, δηλαδή στις 14 Ιανουαρίου, με προτεινόμενο ωράριο από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ.

Recommended For You

About the Author: efoni