Εξαφάνιση της 19χρονης Αρτέμιδος στο Κορωπί: «Σίγουρα οι φίλοι γνωρίζουν»

Η υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης Αρτέμιδος από το Κορωπί συγκλόνισε το πανελλήνιο, καθώς αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως την έβλεπαν συνεχώς σε διαφορετικά μέρη και έρχονταν στο φως διαρκώς νέες και τρομακτικές πληροφορίες, χωρίς όμως να λύνεται το μυστήριο.

Η εξαφάνισή της ήρθε ξανά στο προσκήνιο, καθώς εμφανίστηκαν νέα στοιχεία που πιθανότατα θα μπορούσαν να ρίξουν φως στην υπόθεση. Ο Αναστάσιος Ντούγκας, που εκπροσωπεί την οικογένειά της κοπέλας, μίλησε χθες (4/6) στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η δύσκολη κατάσταση της οικογένειας

«Μία πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση. ο πόνος που έχει η οικογένεια είναι πάρα πού μεγάλος. Ξυπνάνε κάθε μέρα και ευελπιστούν ότι θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα είναι το παιδί τους και θα μάθουν τι ακριβώς έχει γίνει με το παιδί τους» είπε αρχικά ο δικηγόρος, εξηγώντας την κατάσταση της οικογένειας.

«Η Άρτεμις δεν ήταν ένα κλειστό παιδί»

 

«Σίγουρα, οι φίλοι και οι φίλες γνωρίζουν. Αυτό είναι ξεκάθαρο και προκύπτει ξεκάθαρα από όλα τα νέα στοιχεία μας που έχουμε αναφέρει στη νέα αναφορά που έχουμε καταθέσει. δεν μπορεί μία φίλη σου, που κάνεις κολλητή παρέα, περνάς όλη την ημέρα μαζί, κάθε μέρα μαζί, να μη γνωρίζει τι σκέφτεσαι» συμπλήρωσε.

«Η Άρτεμις μίλαγε με τις φίλες, δεν ήταν ένα παιδί κλειστό, στους ανθρώπους τους κολλητούς της, μίλαγε» κατέληξε.

Recommended For You

About the Author: efoni