Εξαφάνιση Άρτεμις: Ώρα μηδέν – Τι έδειξαν οι έρευνες στα πηγάδια

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμιδος Βασίλη, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από τον περασμένο Οκτώβριο.

Το Σαββατοκύριακο έγιναν έρευνες σε πολύ συγκεκριμένες περιοχές της Παιανίας και σε χωράφια, ωστόσο όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Τάσος Ντούγκας, στο Newsbomb.gr δεν εντοπίστηκε το παραμικρό στοιχείο.

Μάλιστα, θα γίνουν το πρωί της Τετάρτης (17/03) νέες έρευνες πολύ κοντά στο πολυκατάστημα παιχνιδιών, το οποίο είχε ως προορισμό η 19χρονη την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί σε πηγάδια στην Παιανία, όπου είχαν οδηγήσει κάποιες πληροφορίες, χωρίς όμως να βρεθεί ούτε εκεί κάποιο αξιοποιήσιμο στοιχείο.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 19χρονη εξαφανίστηκε το μεσημέρι της 16ης Οκτωβρίου. Έφυγε από το σπίτι όπου ζούσε με την οικογένειά της στο Κορωπί στις 2 μ.μ. προκειμένου να κάνει αίτηση για δουλειά στο υποκατάστημα Jumbo της Παιανίας.

Στις 3.50 μ.μ. ο θείος της φέρεται να δήλωσε ότι την είδε να περιμένει στη στάση του λεωφορείου, ενώ στις 5.50 μ.μ. το κινητό της απενεργοποιήθηκε στην Κάντζα. Έκτοτε η κοπέλα δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Η περιοχή όπου σταμάτησε να εκπέμπει το κινητό της τηλέφωνο ερευνήθηκε επισταμένως είτε για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ενός θανατηφόρου δυστυχήματος είτε ακόμα και αυτό της δολοφονίας κοντά στην περιοχή εξαφάνισής της. Χρησιμοποιήθηκε drone της ΕΛ.ΑΣ. και ζητήθηκε η συνδρομή στελεχών της ΕΜΑΚ, ακόμα και του Λιμενικού.

Οι έρευνες απέβησαν άκαρπες.

Στο διάστημα που μεσολάβησε από την εξαφάνιση της 19χρονης έως σήμερα ελέγχθηκε ακόμα ανώνυμη πληροφορία ότι κρατείται και εργάζεται παρά τη θέλησή της σε οίκο ανοχής στον Κεραμεικό. Η μαρτυρία όμως αποδείχθηκε ότι ήταν κατευθυνόμενη από άτομα που ήθελαν να προκαλέσουν την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στον οίκο ανοχής και δεν είχε σχέση με την πραγματικότητα. Αντίστοιχα, φάρσα αποδείχθηκαν τηλεφωνήματα από αγνώστους στο κινητό τηλέφωνο του μεγαλύτερου αδελφού της Άρτεμις, που δήλωναν απαγωγείς και ζητούσαν λύτρα 5.000 ευρώ για να την απελευθερώσουν.

Έρευνες έγιναν και στο προφίλ που διατηρούσε η κοπέλα στο Facebook. Διαπιστώθηκε ότι τέσσερις ημέρες πριν εξαφανιστεί διέγραψε από το προφίλ της περίπου 30 «φίλους». Πέραν αυτού, ωστόσο, τα στελέχη της Ασφάλειας δεν κατάφεραν να εντοπίσουν ένα μήνυμα ή κάποια ανάρτηση ικανή να τους οδηγήσει στα ίχνη της ή να ρίξει φως στο μυστήριο της εξαφάνισής της. Από την προσοχή των αστυνομικών δεν διέλαθε ότι η νεαρή κοπέλα είχε περάσει μια ερωτική απογοήτευση το καλοκαίρι.

Ο πρώην σύντροφός της διαπιστώθηκε ότι την είχε διαγράψει από τους λογαριασμούς του στο Facebook και στο Instagram. Εντοπίστηκε να υπηρετεί τη θητεία του στον Eβρο και, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, εξετάστηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Recommended For You

About the Author: efoni