Ελενα Ακρίτα: Θα ζητήσω άρση της ασυλίας μου

Ηβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελενα Ακρίτα δήλωσε πως θα ζητήσει την άρση της βουλευτικής ασυλίας της, απαντώντας στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού με την οποία ενημέρωνε πως η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα κινηθεί νομικά εναντίον της για κατ’ επανάληψη «συκοφαντική ανάρτηση».

«Η Μαρέβα Μητσοτάκη δήλωσε ότι θα με μηνύσει. Την περιμένω και της λέω από τώρα ότι θα ζητήσω την άρση ασυλίας μου. Εγώ δεν είμαι δειλή, δεν ιδρώνει το αυτί μου από απειλές και δεν κρύβομαι από κανέναν. Ισα ίσα. Ανυπομονώ να βρεθούμε με τη σύζυγο του πρωθυπουργού και να μaς αποκαλύψει επιτέλους την προέλευση των 40 ακινήτων, όλη την αλήθεια για το σπίτι Βολταίρου και αν γνωρίζει πώς και πού κατασπαταλήθηκαν τα σχεδόν 500.000.000 χρέος της Ν.Δ. που από την τσέπη μας πληρώσαμε οι Ελληνες φορολογούμενοι. A bientot, madame».

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού

«Σε συνέχεια της χθεσινής συκοφαντικής ανάρτησης της βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ελενας Ακρίτα, το περιεχόμενο της οποίας επανέλαβε και σήμερα, η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα προβεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά το αστικό και ποινικό δίκαιο, με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και της προσωπικότητάς της», τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Θεωρούμε αυτονόητο πως το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κυρίας Ακρίτα, προκειμένου να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς της» προσθέτει.

Υπενθυμίζεται πως σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε μεταξύ άλλων πως «το λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα».

 

Recommended For You

About the Author: efoni