Εκπρόσωπος Krikel: Δεν γνωρίζω τον Γρ. Δημητριάδη, δεν έχω καμία σχέση με το Predator

Καμία σχέση με το λογισμικό Predator και ουδεμία σχέση με τον τέως γενικό γραμματέα του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη δεν έχει ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας Krikel Σταμάτης Τρίμπαλης σύμφωνα με όσα ο ίδιος φέρεται να κατέθεσε στην εξεταστική επιτροπή για τις παρακολουθήσεις.

Ο κ. Τρίμπαλης αναφερόμενος στην πρώτη σύμβαση της εταιρίας το 2018, κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες πως δεν έχει καμία σχέση με το predator και πως δεν έχει συμβάσεις πέραν των επεκτάσεων – παρακολουθημάτων της αρχικής με την ΕΛΑΣ που υπεγράφη το 2018.

Φέρεται να είπε ότι είχε επικοινωνία με τον τότε υπουργό κ. Τόσκα για τη δουλειά του, όχι όμως με τον κ. Δημητριάδη. Στα χρόνια της ΝΔ ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως οι σχέσεις του δεν αφορούσαν πολιτικά πρόσωπα, αλλά μόνο με επιχειρησιακό δυναμικό.

Παράλληλα φέρεται να είπε πως ποτέ δεν συνεργάστηκε με την ΕΥΠ και πως δεν είχε καμία σχέση με τον κ. Λαβράνο.

Τέλος τοποθετήθηκε και ως προς σύμβαση του Απριλίου του 2021 στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με προκαταβολή 4 εκατ. ευρώ για την προμήθεια του συστήματος “Τέτρα” για το Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο, λέγοντας σύμφωνα με πληροφορίες πως η προκαταβολή είχε να κάνει με την επείγουσα κατάσταση στο μεταναστευτικό και την ανάγκη άμεσης προμήθειας λόγω αυξημένων ροών.

Recommended For You

About the Author: efoni