Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Διονύσου: Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους αιμοδότες που προσήλθαν το Σάββατο 18/12 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Διονύσου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου (Πεντζερίδη 3, Άγιος Στέφανος) από τις 9:30 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Για μία ακόμη φορά η μεγάλη οικογένεια των αιμοδοτών του Δήμου μας έδειξε περίσσευμα ψυχής και έδωσε το «παρών» στην κοινή προσπάθεια ενίσχυσης του υγειονομικού μας συστήματος. Οι πολύτιμες μονάδες αίματος που συγκεντρώθηκαν προορίζονται για ασθενείς, παιδιά, ενήλικες αλλά και ηλικιωμένους, που τις έχουν ανάγκη.

Οι αιμοδότες προσήλθαν στα προγραμματισμένα ραντεβού με υποδειγματική τάξη και με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων μέτρων ασφαλείας λόγω του Covid-19.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γ.Καλαφατέλης απευθύνει ένα μεγάλο Ευχαριστώ προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες για τη σπουδαία προσφορά τους και μάλιστα κάτω από τις σημερινές ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας, καθώς και την Υπεύθυνη της Αιμοδοσίας κ.Ζωή Μαρουλάκη για την άψογη διαδικασία.

Recommended For You

About the Author: efoni