Δ.Ε.Ε.Π. Ανατολικής Αττικής: Συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα, καθώς και ο ορισμός των Τομεαρχών και Αναπληρωτών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Δ.Ε.Ε.Π. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, στην Αίθουσα Συνιδιοκτησίας που βρίσκεται στην Παιανία, στις 9 Νοεμβρίου 2021, κατόπιν πρόσκλησης της Προέδρου Βανίτας Σωφρόνη, προς τα Μέλη του ΔΣ και των Προέδρων των ΔΗΜ.Τ.Ο. προκειμένου να γίνει η συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα, καθώς και ο ορισμός των Τομεαρχών και Αναπληρωτών αυτών στους τομείς στα πλαίσια της διεύρυνσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Συντονιστής Κομματικών Οργανώσεων Αττικής Πιλιλίτσης Λεωνίδας, ο Τομεάρχης Βόρειας Αττικής Βελονάκης Μανώλης, η Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης Σαραντάκου Κλαίρη, η Γενική Συντονίστρια Μητρώου Πολιτικών Στελεχών Ανατολικής και Βόρειας Αττικής Παπαθανασίου Εύη, ο Βουλευτής Αν. Αττικής και Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων Οικονόμου Βασίλης, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και μέλος του ΔΣ του ΔΕΔΔΗΕ Ονουφριάδου Κατερίνα και ο Δήμαρχος Παιανίας-Γλυκών Νερών Μάδης Ισίδωρος.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της η Πρόεδρος Βανίτα Σωφρόνη επισήμανε:

«Η προεκλογική περίοδος τελείωσε και είμαστε εδώ για την μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Την δική μας παράταξη! Θα είμαστε κοντά, ανοιχτοί στις τοπικές κοινωνίες, με άμεσα αντανακλαστικά, ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν την κάθε στιγμή. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΙ ΚΟΜΜΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!»

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος : Σωφρόνη Βανίτα
Αντιπρόεδρος Α’: Κουλουβράκης Αντώνης
Αντιπρόεδρος Β’: Καρασαρλής Τάσος
Γραμματέας : Λάμπρου Θανάσης
Ταμίας : Αγγελής Δημήτρης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΑΝΑ ΤΟΜΕΑ ΔΡΑΣΗΣ:
1. Τομέας Εκλογικής Ετοιμότητας
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: Αγγελίκας Τάσος – Αναπληρωτές: Χυσίρογλου Σπύρος ,Πέγκας Σπύρος

2. Τομέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: Θωμά Ελένη – Αναπληρωτές: Παπαϊωάννου Κατερίνα, Κεχρή Ευαγγελία

3. Τομέας Εργαζομένων Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: Λαμπρόπουλος Μάριος – Αναπληρωτές: Διαγγελάκης Μάριος, Χριστοδούλου Νίκος

4. Τομέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: Γεραμάνης Στέλιος – Αναπληρωτές: Νανούρης Νίκος, Λαγού Λία

5. Τομέας Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: Μαγγιώρης Χάρης – Αναπληρωτής: Σερμπενιάδης Παναγιώτης

6. Τομέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: Λάππα Μαρία – Αναπληρωτές: Οικονομάκου Άννα, Χριστακόπουλος Γιώργος

Μέλη : Κόλια Κρυσταλλία, Μεταξά Νταϊάνα, Καραϊσκάκη -Κιούση Πέρσα, Ζήρα Τόνια, Γλαβάς Ανδρέας,
Σαλίβερος Μιχάλης, Ακριτίδη Κατερίνα

Επιπλέον ορίστηκαν Τομεάρχες και Αναπληρωτές στην διευρυμένη Δ.Ε.Ε.Π. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ βάσει της απόφασης 492/8-11-21 του Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Κονταδάκη Στέλιου κατόπιν εισήγησης της Προέδρου, η οποία και επισυνάπτεται.

Η πρώτη συνεδρίαση έκλεισε με το μήνυμα της Προέδρου:

«Το δρόμο που μας φωτίζει ο Πρόεδρος του κόμματος μας και Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει και οφείλουμε να ακολουθήσουμε όλα τα εσωκομματικά όργανα. Σε μία Ελλάδα που Αλλάζει, σε μία Ελλάδα που βαδίζει Μπροστά, σε μία Ελλάδα που κοιτάζει Ψηλά!!! Η Ανατολική Αττική από τον Ωρωπό έως και την Λαυρεωτική, από τον Μαραθώνα έως και τα 3Β θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για μία Νέα Δημοκρατία που θα είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση και στις επόμενες εθνικές εκλογές!!!»

Recommended For You

About the Author: efoni