ΔΟΥ Παλλήνης: Γυαλιά-καρφιά τα έκανε φορολογούμενος

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι υπάλληλοι της ΔΟΥ Παλλήνης, που καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν επίθεση από φορολογούμενο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα μίας υπαλλήλου.

Η νέα αυτή ιστορία άσκησης βίας σε εφορία, επαναφέρει με εκκωφαντικό τρόπο στο προσκήνιο τους φόβους και τους κινδύνους που υπάρχουν, καθώς δεν υπάρχουν ουσιαστικά μέτρα προστασίας των εργαζομένων από ακραίες συμπεριφορές πολιτών.

Το παραλίγο μοιραίο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης και, όπως περιγράφουν σε αναρτήσεις τους εργαζόμενοι στα γραφεία της εφορίας, «δεχτήκαμε επίθεση από φορολογούμενο, ο οποίος απελπισμένος έσπασε το τζάμι του γκισέ που τον εξυπηρετούσαμε και, όντας εκτός ελέγχου, μπήκε στο τμήμα μας, έσπασε το γραφείο της συναλλαγής θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα της υπαλλήλου που προσπαθούσε να του εξηγήσει. Όρμησε στα γραφεία, κι ευτυχώς ακινητοποιήθηκε από συνάδελφο. Το συμβάν έλαβε χώρα στη ΔΟΥ Παλλήνης Αττικής τμήμα δικαστικό».

Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι σε δραματικούς τόνους «πληθαίνουν οι οφειλέτες που έρχονται με επιθετικές διαθέσεις και σήμερα ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα!!!!. Είμαστε έρμαια των διαθέσεων των πολιτών, χωρίς αστυνόμευση, χωρίς φύλαξη…».

Recommended For You

About the Author: efoni