Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Λύνει» την υπόθεση το όπλο των δραστών;

Ένα νέο στοιχείο προστίθεται σε αυτά που συγκεντρώνουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την δολοφονία της άτυχης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και αυτό, σύμφωνα με την Sun, αφορά τα όπλα που είχαν μαζί τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο σύζυγος της άτυχης 20χρονης κατάφερε να αναγνωρίσει τα όπλα που είχαν στα χέρια τους οι δολοφόνοι.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος είπε στους αστυνομικούς ότι δύο εισβολείς είχαν στα χέρια τους ένα ασημί Colt και ένα μαύρο πιστόλι.

Κατά το δημοσίευμα οι αστυνομικοί σημείωσαν ότι αυτά τα όπλα είναι σπάνιο να τα βρει κανείς στην Ελλάδα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα τα ίχνη των όπλων αυτών να αποτελέσουν το «κλειδί» για τη διαλεύκανση του εγκλήματος που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Παράλληλα στον σύζυγο της Καρολάιν, ο οποίος κατέθεσε τη Δευτέρα στη ΓΑΔΑ, οι αστυνομικοί έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων εγκληματιών αλλά και ηχητικά αποσπάσματα μήπως και καταφέρει να αναγνωρίσει κάτι που θα οδηγήσει στην ταυτοποίηση των δραστών.

«Είναι πολύ σημαντικό να αποσπάσουμε κάθε πληροφορία για το διάστημα που ήταν μέσα στο σπίτι» είπε αστυνομικός στην Sun.

Στη ΓΑΔΑ ο Γεωργιανός
Εν τω μεταξύ, στη ΓΑΔΑ έχει μεταφερθεί ο 30χρονος Γεωργιανός κακοποιός μέλος συμμορίας ληστών που εντοπίστηκε να προσπαθεί να περάσει τα σύνορα με πλαστά στοιχεία.

Αυτό που προβληματίζει τους αξιωματικούς που έχουν αναλάβει να λύσουν την υπόθεση και να εξιχνιάσουν τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας μπροστά στα μάτια του 11 μηνών βρέφους της και του 32χρονου συζύγου της, είναι πως τις τελευταίες μέρες ο 36χρονος Γεωργιανός που εξετάζεται είχε εξαφανιστεί.

Δεν υπήρχαν ίχνη του και ξαφνικά εμφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή στους Κήπους του Έβρου, να προσπαθεί να περάσει τα σύνορα με πλαστό διαβατήριο.

Ο 36χρονος συμμετείχε (μαζί με άλλα τέσσερα άτομα) σε άγρια ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού και της οικιακής τους βοηθού στις 7 Μαρτίου στο Πικέρμι. Εκεί είχε βρεθεί DNA του και έτσι συνελήφθη όταν εντοπίστηκε στον Έβρο.

Οι αρχές θα τον εξετάσουν σε σχέση με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά γιατί θεωρείται πως είναι στρατολόγος ή πληροφοριοδότης ομάδας Γεωργιανών που τους τελευταίους μήνες είχαν κάνει κι άλλες ληστείες στη βορειοανατολική Αττική.

Recommended For You

About the Author: efoni