Διασωληνωμένος και σε καταστολή ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εντατική

Όπως αποκάλυψαν οι συντελεστές της εκπομπής Super Κατερίνα ο αγαπημένος παρουσιαστής επρόκειτο σήμερα να βγει από το νοσοκομείο όμως το βράδυ της Κυριακής η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση και οι γιατροί έκριναν αναγκαίο να τον οδηγήσουν στην εντατική όπου και τον διασωλήνωσαν.

Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή η σύντροφός του Έλενα αλλά και ο γιος του Στέργιος οι οποίοι ελπίζουν πως όλα θα πάνε καλά.

Δύο μήνες στο νοσοκομείο o Ανδρέας

Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο μήνες, στα τέλη του καλοκαιριού όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπήκε στον Ευαγγελισμό με προβλήματα στον προστάτη.

Χρειάστηκε να χειρουργηθεί όμως το χειρουργείο πήγε πολύ καλά. Στο μεταξύ όμως άρχισε να παρουσιάζει κάποια προβλήματα με το αναπνευστικό του και ξαναβρέθηκε στο νοσοκομείο. Και πάλι όμως σημείωσε βελτίωση η υγεία του και οι γιατροί σκόπευαν να του δώσουν εξιτήριο σήμερα, Τετάρτη. Μόνο που το βράδυ της Κυριακής άρχισε να μη νιώθει καλά και οι γιατροί, ύστερα από εξετάσεις διαπίστωσαν πως είχε υγρό στους πνεύμονές του λόγω ενός μικροβίου. Έτσι, έκριναν σωστό να τον διασωληνώσουν και να τον οδηγήσουν στην εντατική όπου και βρίσκεται σε καταστολή.

Όλο αυτό το διάστημα όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της εκπομπής μιλούσαν τόσο με τον ίδιο όσο και με τη σύντροφό του Έλενα η οποία δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του, όπως και ο γιος του.

Recommended For You

About the Author: efoni