Δήμου Διονύσου: 8o Διαδικτυακό Σεμινάριο Φιλοσοφίας σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Στεφάνου «ΕΜΠΝΕΥΣΙΣ»

Την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 στις 17:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί το Διαδικτυακό Σεμινάριο Φιλοσοφίας από την Καθηγήτρια κα Άννα Μαρκοπούλου, το 8ο κατά σειρά για φέτος, με θέμα: «Ο Κρατύλος του Πλάτωνα, Περί Ονομάτων Ορθότητος» Διάλεξη με ανάλυση αρχαίου κειμένου και κατόπιν ερωτήσεις – επεξηγήσεις».
Τα σεμινάρια συνεχίζονται με επιτυχία, για 9η συνεχή χρονιά, με συνδιοργάνωση του Δήμου Διονύσου και του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΕΜΠΝΕΥΣΙΣ» και, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα πραγματοποιούνται, εκτός απροόπτου, κάθε δεύτερη Παρασκευή.
Σημειώνεται ότι η κα Άννα Μαρκοπούλου, Δρ. των Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου της Σορβόννης, την οποία και ευχαριστούμε θερμά, πραγματοποιεί το σεμινάριο αμισθί.
Υπεύθυνη από πλευράς του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΕΜΠΝΕΥΣΙΣ» είναι η Πρόεδρος κ. Άννα Γρώππα-Στασινοπούλου, ενώ διαχειρίστρια του ZOOMMeeting, για την διαδικτυακή μετάδοση του σεμιναρίου, είναι η κ. Αναστασία Στασινοπούλου.
Το 8ο διαδικτυακό σεμινάριο είναι μια ευγενική χορηγία συμμετέχουσας.
Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν ζωντανά το σεμινάριο μπορούν να συνδεθούν με το πρόγραμμα ZOOM επιλέγοντας τον ακόλουθο σύνδεσμο, πατώντας JOINMEETING:
Meeting ID: 893 0996 7375
Passcode: filosofia
Παρακαλούνται ακόμη όλοι οι συμμετέχοντες να γράφουν το ονοματεπώνυμό τους κατά την είσοδο στην εφαρμογή στο πεδίο NAME.

Recommended For You

About the Author: efoni