Δήμος Bάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Yπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την UNICEF

Η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και της UNICEF για την ένταξη του Δήμου στην πρωτοβουλία «Πόλεις Φιλικές προς τα Παιδιά» (Child Friendly Cities Initiative) θα πραγματοποιηθεί της Πέμπτη (16/12) στις 17:30 στο Δημαρχείο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα), μεταξύ του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένη, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και του Διπλωματικού Εκπροσώπου του Γραφείου της UNICEF στην Ελλάδα κ. Luciano Calestini.

Το παγκόσμιο πρόγραμμα του Ταμείου των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά (UNICEF) έχει στόχο την μετατροπή αστικών κέντρων και κοινοτήτων σε πόλεις όπου υπηρεσίες, παροχές, προγράμματα και δημόσιοι χώροι αναπροσαρμόζονται με επίκεντρο τις ανάγκες των παιδιών και των νέων.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αποτελεί μία από τις πέντε ελληνικές πόλεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα το οποίο εφαρμόζεται ήδη σε 47 χώρες ανά τον κόσμο συνδέοντας δήμους, φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, οργανώσεις της κοινωνίας πολιτών, ιδιωτικό τομέα, ακαδημαϊκό χώρο, μέσα ενημέρωσης και, το σημαντικότερο, παιδιά και νέους με σκοπό να κάνουν τις πόλεις και τις κοινότητές τους πιο φιλικές προς αυτά.

Η τελετή υπογραφής του μνημονίου θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της διαδικτυακής τηλεόρασης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης:

 

Recommended For You

About the Author: efoni