Δήμος Ωρωπού: O Δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης ζητά από τον ΔΕΔΗΗΕ να αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης

Ο δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης ενημερώνει διαρκώς την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, την Περιφέρεια Αττικής και τον ΔΕΔΔΗΕ για τα προβλήματα ρευματοδότησης στις περισσότερες περιοχές του Δήμου και τα οποία έχουν προκαλέσει αλυσιδωτά προβλήματα και στην υδροδότηση, ενώ έκανε και την ακόλουθη δήλωση:
«Ο Δήμος Ωρωπού έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό κατά την διάρκεια των ακραίων καιρικών φαινομένων ώστε να υπάρξουν λιγότερα προβλήματα. Πρέπει όμως να αντιληφθούν οι υπηρεσίες του ΔΕΔΔΗΕ πως στον Δήμο Ωρωπού εκτός από διακοπή ρεύματος έχουμε και διακοπή νερού για δεύτερο 24ωρο.
Παρακολουθώ από κοντά όλες τις βλάβες αλλά τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ συνεχώς αλλάζουν οι προτεραιότητες τους.
«Στο αντλιοστάσιο της Μαυροσουβάλας οι δυνάμεις του Δήμου και η Πυροσβεστική άνοιξαν το δρόμο μετά από πολύωρη και τιτάνια προσπάθεια αλλά μέχρι τώρα ο ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει αποκαταστήσει την ρευματοδότηση των γεωτρήσεων.
«Κάνω έκκληση να αντιληφθούν όλοι τη σοβαρότητα της κατάστασης στον δεύτερο μεγαλύτερο σε έκταση Δήμο της Αττικής.
«Είμαστε όλοι στο δρόμο, παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις, κρατήσαμε το μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου ανοικτό, βοηθήσαμε όσους συμπολίτες μας είχαν ανάγκη, αλλά δε μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Πρέπει ο καθένας να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί»

Recommended For You

About the Author: efoni