Δήμος Ωρωπού: Nέα δωρεάν rapid test στον Κάλαμο την Παρασκευή 9 Απριλίου

Μετά την επιτυχία που σημείωσαν οι δράσεις με ελέγχους rapid tests στη Σκάλα Ωρωπού και στον Αυλώνα ο Δήμος Ωρωπού με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ι.Σ.Α.) και του Περιφερειάρχη και προέδρου του Ι.Σ.Α. Γιώργου Πατούλη συνεχίζουν με την δράση στον Κάλαμο.
Το ραντεβού των πολιτών με το υγειονομικό συνεργείο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ι.Σ.Α.) έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 9 Απριλίου (10:30-14:00) στο Πνευματικό Κέντρο Καλάμου.
‍Υπενθυμίζεται πως συνολικά στη Σκάλα Ωρωπού και στον Αυλώνα έγιναν περισσότερα από 200 tests και εκτός από ένα όλα ήταν αρνητικά.
Οι πολίτες για τη μετακίνηση τους προς το χώρο της διενέργειας των rapid tests μπορούν να αποστείλουν τον κωδικό 1 (μετάβαση σε ιατρό) και πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα, τον ΑΜΚΑ τους και τηλεφωνικό αριθμό επικοινωνίας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
«Συνεχίζουμε τη μάχη κατά της πανδημίας. Δίνουμε τη δυνατότητα στους πολίτες για δωρεάν ελέγχους και είμαστε στο πλευρό όλων. Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη και πρόεδρο του Ι.Σ.Α Γιώργο Πατούλη, την Περιφέρεια Αττικής και τους γιατρούς του Ι.Σ.Α. για την υποστήριξη και τις πολύτιμες υπηρεσίες που μας παρέχουν», δήλωσε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης.

Recommended For You

About the Author: efoni