Δήμος Ωρωπού: Υπογράφηκε η σύμβαση με την ΕΥΔΑΠ για την κατασκευή έργων αποχέτευσης

Υπογράφηκε σήμερα η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Δήμου Ωρωπού και της Ε.Υ.Δ.Α.Π. Α.Ε. για την κατασκευή των Έργων Αποχέτευσης, «Συλλογή και Μεταφορά των Λυμάτων των περιοχών Καπανδριτίου, Μικροχωρίου, Πολυδενδρίου και Αφιδνών του Δήμου Ωρωπού στο Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων Ψυττάλειας».
Ένα σημαντικό έργο Υποδομής που ήταν από τις πρώτες προτεραιότητές μας με την ανάληψη των καθηκόντων μας από τον Σεπτέμβρη του 2019 και με τον Αντιδήμαρχο Βαγγέλη Ηλιάσκο , είχαμε άριστη συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΥΔΑΠ για την ολοκλήρωση των εγκρίσεων των μελετών και την χρηματοδότηση του έργου.
Μετά την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης θα ακολουθήσει η κατάθεση πρότασης χρηματοδότησης του έργου από την ΕΥΔΑΠ και η δημοπράτησή του μέσα στο 2021.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 27.500.000 € περίπου και θα λύσει ένα μεγάλο περιβαλλοντικό πρόβλημα στις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου μας.
Μέσα στα μεγάλα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πανδημία στη χώρα μας και παρά τις δυσκολίες που έχουν δημιουργηθεί στην λειτουργία των υπηρεσιών, προχωράμε στην υλοποίηση των δεσμεύσεων που αναλάβαμε απέναντι στους συμπολίτες μας, καταβάλλοντας την καλύτερη δυνατή προσπάθεια.

Recommended For You

About the Author: efoni