Δήμος Ωρωπού: Με δαπάνη του Δήμου, εξετάσεις για όλους τους εκπαιδευτικούς, το βοηθητικό προσωπικό των σχολικών μονάδων και για όποιο παιδί χρειαστεί.

Λόγω των νέων έκτακτων μέτρων για την Αττική , ο Δήμαρχος Ωρωπού, Γιώργος Γιασημάκης συγκάλεσε σύσκεψη στην οποίαν συμμετείχαν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Δήμας ,οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών, Κιούσης Παναγιώτης και Λούπης Νικόλαος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας με το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Ψηφιακής διακυβέρνησης για τον Covid 19 Δημοτικός Σύμβουλος ιατρός Καυκόπουλος Σπύρος.

Στη σύσκεψη αυτή αποφασίστηκε ο Δήμος Ωρωπού να πραγματοποιήσει με δική του δαπάνη και ιδιωτικό πιστοποιημένο φορέα,εξέταση για τον COVID-19, για  όλους τους εκπαιδευτικούς και το βοηθητικό προσωπικό σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης(Δημοτικά,Γυμνάσια,Παιδικοί Σταθμοί,Νηπιαγωγεία,Ειδικά Σχολεία και στα Λύκεια όταν ανοίξουν).
Το ίδιο θα ισχύσει και για όποιο παιδί χρειαστεί να υποβληθεί σε έλεγχο.
Επίσης ανάλογη μέριμνα θα υπάρξει και για όλους τους εργαζομένους του Δήμου Ωρωπού.
Σε χρονικό διάστημα 15 λεπτών θα εκδίδονται τα αποτελέσματα και σχετικά πιστοποιητικά ελέγχου.
Το μήνυμα του Δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη :

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως με αυξημένο το αίσθημα της ευθύνης που μας αναλογεί και με συνεχή προσπάθεια, θα σταθούμε δίπλα στα παιδιά μας και θα θωρακίσουμε τα σχολικά συγκροτήματα, προκειμένου να μην εμφανιστούν προβλήματα στην λειτουργία και στην ασφάλεια τους.»

Recommended For You

About the Author: efoni