Δήμος Ωρωπού: Εγκρίθηκε η κατασκευή του Σ.Μ.Α.Α – Προμήθεια και νέων σύγχρονων μηχανημάτων καθαρισμού

Πιστή στις δεσμεύσεις της για τη δημιουργία νέων υποδομών που θα βελτιώσουν τη ποιότητα της ζωής των πολιτών και θα εξοικονομήσουν τεράστια ποσά στο ταμείο του Δήμου, η δημοτική αρχή του Δήμου Ωρωπού έκανε ένα ακόμα βήμα στο μέλλον.

Στη συνεδρίαση της Τρίτης 15 Ιουνίου η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε δύο προτάσεις με πέντε υπό έργα στο επιχειρησιακό πρόγραμμα “Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη”συνολικού προϋπολογισμού 3.097.742,74 ευρώ.

Πρόκειται για την κατασκευή σταθμού μεταφόρτωσης αστικών αποβλήτων και την προμήθεια σύγχρονων μηχανημάτων αποκομιδής και διαχείρισης των αποβλήτων.

Πιο συγκεκριμένα αφορά στην προμήθεια του εξοπλισμού δύο (2) τρακτόρων, τεσσάρων (4) απορριμματοκιβωτίων, ενός (1) αυτοκινούμενου τεμαχιστή κλαδεμάτων, ενός (1) απορριμματοφόρου κάδων 1100-660-240 λίτρων και οικιακών κάδων 10 λίτρων.

Η δημιουργία του Σ.Μ.Α.Α.με τον απαραίτητο εξοπλισμό σε συνδυασμό με την ανανέωση του στόλου των οχημάτων με τους διαγωνισμούς που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη για αγορά πέντε (5) νέων απορριμματοφόρων, ενός (1) αυτοκινούμενου σαρώθρου και τέσσερα (4) βαν κλειστού τύπου και τρία (3) pic- up θα προσφέρει ποιοτικότερες υπηρεσίες καθαριότητας με μικρότερο κόστος για τον Δήμο και τον δημότη.

Recommended For You

About the Author: efoni