Δήμος Ωρωπού : Εγκρίθηκε η αναβάθμιση του γηπέδου Αυλώνα με χρηματοδότηση 612.398.800 Ευρώ

Μετά την έγκριση της πρότασης προϋπολογισμού 894.169.000 Ευρώ για την ενεργειακή αναβάθμιση των τριών σχολικών μονάδων, ο Αυλώνας βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο ενός ακόμα σημαντικού έργου που αποτελεί διακαή πόθο των δημοτών του Αυλώνα αλλά και δέσμευση του δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη.

Εγκρίθηκε σήμερα (30/12/2020) από το Υπουργείο Εσωτερικών η χρηματοδότηση 612.398.800 Ευρώ, για την πλήρη ανακατασκευή του Δημοτικού Γηπέδου Αυλώνα υλοποιώντας ένα πάγιο και δίκαιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Το έργο εντάχθηκε εγκαίρως στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» και είναι το αποτέλεσμα σκληρής και μεθοδικής δουλειάς του δημάρχου Ωρωπού και των υπηρεσιών του Δήμου αλλά και μετά από συνεχείς παρεμβάσεις και πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση.

«Συνεχίζουμε με έργα να απαντάμε στις προκλήσεις των καιρών και ξεπερνάμε τα όποια εμπόδια τοποθετούνται στο δρόμο μας εκούσια ή ακούσια, προσηλωμένοι στους στόχους μας και πιστοί στα όσα υποσχεθήκαμε. Πολύ σύντομα το Δημοτικό Γήπεδο Αυλώνα, θα αποτελεί κόσμημα για τον Δήμο Ωρωπού και θα παραδοθεί στην νεολαία, ανακαινισμένο και σύγχρονο», δήλωσε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης.

Τα έργα ανακατασκευής περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα (107μ.Χ70μ.) προδιαγραφών FIFA-EΠΟ, νέες διαγραμμίσεις, νέο φωτισμό με προβολείς ενεργειακής αποδοτικότητας, πάγκους ομάδων, διαιτητών, γραμματείας, εστίες ποδοσφαίρου, κερκίδα 200 θέσεων, ηλιακούς συλλέκτες, μεταλλική περίφραξη και ψηφιακή πλατφόρμα και ασύρματα δίκτυα για ενεργειακή επιτήρηση και διαχείριση καθώς και επαναχρωματισμό όλων των χώρων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων στο κτίριο των αποδυτηρίων.

Recommended For You

About the Author: efoni