Δήμος Φυλής: Δύο νέα γήπεδα 5Χ5 από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2020 προϋπολογισμού 137.000

Την εξ ολοκλήρου χρηματοδότηση δύο νέων σημαντικών αθλητικών έργων πέτυχε ο Δήμος Φυλής από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2020 του Υπουργείου Αθλητισμού – Πολιτισμού.

Πρόκειται για την κατασκευή δύο νέων γηπέδων 5Χ5 στη Δημοτική Ενότητα Φυλής προϋπολογισμού 70,000,00 ευρώ και στη Δημοτική Ενότητα Άνω Λιοσίων προϋπολογισμού 67,000,00. το οποίο έρχεται να συμπληρώσει τη φετινή επέκταση σε κτιριακές υποδομές του 10ου Δημοτικού Σχολείου.
Τις μελέτες εκπόνησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής ενώ ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας έδωσε αγώνα δρόμου για την χρηματοδότηση των έργων, συνεπικουρούμενος από τον Ειδικό Συνεργάτη Δημάρχου Γιάννη Λιάκο.

“Οι προσπάθειες μας για την υλοποίηση αθλητικών υποδομών είναι διαχρονική και αδιάλειπτη. Για τη Διοίκησή μας ο Αθλητισμός, η Παιδεία και ο Πολιτισμός αποτελούν πρώτες προτεραιότητες” τονίζει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο οποίος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για τα νέα έργα, στον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γιάννη Τσακίρη και στον Υπουργό Αθλητισμού – Πολιτισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Recommended For You

About the Author: efoni