Δήμος Σπάτων: Εθελοντική αιμοδοσία για το Παίδων Αγία Σοφία, σήμερα στα Σπάτα

Εθελοντική αιμοδοσία από την Περιφέρεια Αττικής, το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και άλλους φορείς, σήμερα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων από τις 10:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ.

Γ. Πατούλης: «Η αιμοδοσία αποτελεί κορυφαία πράξη ανθρωπιάς και είμαι υπερήφανος που όποτε έχουμε συμμετάσχει σε ανάλογη πρωτοβουλία, η συμμετοχή των συμπολιτών μας υπήρξε άμεση και μαζική.»

Η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, την ΠΟΣΕΑ, τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών (ΙΣΑ), τον Α.Ο. ΔΡΟΜΕΑΣ ΒΑΡΗΣ, τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος, τον ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τον ΣΕΓΑΣ, διοργανώνουν σήμερα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, εθελοντική αιμοδοσία στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων.
Η δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. και το αίμα που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».
Για την πραγματοποίηση της αιμοδοσίας, θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισήμανε σχετικά: «Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας που είναι σε θέση και θα ήθελαν να προσφέρουν αυτό το υπέρτατο αγαθό της ζωής, το αίμα, να προσέλθουν, όπως το πράττουν πάντα, προκειμένου να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους που το χρειάζονται άμεσα. Η αιμοδοσία αποτελεί κορυφαία πράξη ανθρωπιάς και είμαι υπερήφανος που όποτε έχουμε συμμετάσχει σε ανάλογη πρωτοβουλία, η συμμετοχή των συμπολιτών μας υπήρξε άμεση και μαζική. Ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μας που είτε είναι, είτε θα γίνουν αύριο εθελοντές αιμοδότες και δεσμεύομαι ότι οι πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην υγεία, την αγάπη και την ανθρωπιά θα
συνεχίσουν να διοργανώνονται με αμείωτο ρυθμό από την Περιφέρεια Αττικής.»

Recommended For You

About the Author: efoni