Δήμος Σαρωνικού: Τιμητική εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση

Βραβεύτηκαν οι επιτυχούσες μαθήτριες και οι επιτυχόντες μαθητές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κατά τα σχολικά έτη 2019-2020 & 2020-2021.

Διπλή τιμητική εκδήλωση βράβευσης των μαθητριών και των μαθητών του Δήμου Σαρωνικού που εισήχθησαν σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα κατά τα σχολικά έτη 2019-2020 και 2020-2021, διοργάνωσε ο Δήμος Σαρωνικού την Τρίτη (26/4) και την Τετάρτη (27/4)

Στην πρώτη εκδήλωση που διεξήχθη στο αμφιθέατρο του δημαρχιακού μεγάρου βραβεύτηκαν οι μαθήτριες και οι μαθητές του 1ου και 2ου Λυκείου Καλυβίων, Επαγγελματικών Λυκείων και ιδιωτικών σχολείων, ενώ την Τετάρτη στο κτίριο ΚΑΠΗ Αναβύσσου τιμήθηκαν μαθήτριες και μαθητές του Λυκείου Αναβύσσου.

Παρόντες στο δημαρχιακό μέγαρο ήταν ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και του ΝΠΔΔ «Αριστόδικος» Δήμητρα Ράπτη η οποία διοργάνωσε τις τελετές βράβευσης, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Μπούτσης, Χρήστος Γκίνης, Ηλίας Πατσιαούρας, Βαγγέλης Ζεκάκος, Γιάννης Κυριακόπουλος, Χαράλαμπος Γαλάνης, η δημοτική σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Ακριβή Καρούμπαλη, ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβούλιου Χρήστος Ράπτης, η τοπική σύμβουλος Μαρία Κοντού, πλήθος μαθητών και γονέων.

Στην τελετή βράβευσης στο ΚΑΠΗ Αναβύσσου παρέστη ο Δήμαρχος Π. Φιλίππου, η πρόεδρος του Δ.Σ. Δ. Ράπτη, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργος Σωφρόνης, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Χρήστος Τσιγαρίδας, οι αντιδήμαρχοι Θανάσης Καραγιάννης, Χρήστος Γκίνης, Ηλίας Πατσιαούρας, Βαγγέλης Ζεκάκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης Σάββας Ακούσογλου και Ηλίας Μπουκουβάλας, η πρόεδρος της κοινότητας Αναβύσσου Όλγα Κετέογλου, μαθητές και γονείς.

«Βραβεύουμε τα παιδιά που μας έκαναν υπερήφανους γιατί πέτυχαν τους στόχους τους κάτω από τις, πρωτοφανώς, αντίξοες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία. Τους αξίζουν γι’ αυτό διπλά συγχαρητήρια», υπογράμμισε ο δήμαρχος Σαρωνικού Π. Φιλίππου καλωσορίζοντας μαθητές και γονείς.

«Στο πρόσωπό τους βραβεύουμε και τα παιδιά που δεν εισήχθησαν σε ανώτατα ιδρύματα και ξαναπροσπαθούν ή αποφάσισαν να κάνουν άλλες επιλογές. Τους λέμε ότι βρισκόμαστε δίπλα τους, συνοδοιπόροι και αρωγοί σε κάθε νέα αρχή, σε κάθε αγώνα που θα κάνουν για να πετύχουν τους στόχους τους».

Από την πλευρά της η Δ. Ράπτη, συνεχάρη όσες και όσους «είναι πλέον φοιτήτριες και φοιτητές, παρά τις πρωτόγνωρες δυσκολίες και τα εμπόδια που δοκίμασαν τις αντοχές τους. Πετύχατε στα δύσκολα και αυτό το βραβείο σας αξίζει», σημείωσε.

«Το ίδιο βραβείο αξίζει σε όλα τα παιδιά που εντός ή εκτός πανεπιστημίων αγωνίζονται για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς», κατέληξε.

Recommended For You

About the Author: efoni