Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Χρηματοδότηση 70.000 ευρώ για την πραγματοποίηση των μελετών στην οδό Καρυωτάκη

Ακόμη ένα βήμα ως προς την αντιμετώπιση του ραγδαίως εξελισσόμενου γεωλογικού φαινομένου στην οδό Καρυωτάκη στον Νέο Βουτζά αποτελεί η απόφαση χρηματοδότησης των απαραίτητων μελετών, από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, μετά από επείγον αίτημα του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Η απόφαση με θέμα: «Χρηματοδότηση του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου του Νομού Αττικής για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από Θεομηνίες (ΣΑΕ 055)» αναφέρει: «Τη χρηματοδότηση του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου του Ν. Αττικής με το ποσό των εβδομήντα χιλιάδων ευρώ (70.000,00€), σε βάρος των πιστώσεων του έργου: 2003ΣΕ05500005 Επιχορήγηση των ΟΤΑ για «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από Θεομηνίες στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού της Χώρας».

Η πρώτη φάση, δηλ. της πραγματοποίησης γεωλογικών και λοιπών μελετών, σε μια σειρά εκτάκτων και κατεπειγουσών ενεργειών ολοκληρώνονται με την απόφαση για άμεση υπογραφή και έναρξη εργασιών της οικονομικής επιτροπής του Δήμου η οποία αναμένεται να ληφθεί σε αυριανή (Τρίτη 8-2-2022) συνεδρίαση.

Είμαστε δίπλα στους πολίτες στην πρώτη γραμμή για να δώσουμε λύσεις, δεν κρύβουμε τίποτα κάτω από το χαλί. Οφείλουμε να διορθώσουμε λάθη του παρελθόντος που θέτουν σε κίνδυνο της ζωή και την περιουσία των συμπολιτών μας.

Recommended For You

About the Author: efoni